sir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 her seferinde peri.. rayların kenarında yeşil bir şapka; kan lekeli ve idrar aromalı.. kanatlan, teyze! canını yakacak acıların, fakat uçacaksın. her seferinde robin hood; kendinden alıp, bana vereceksin.. alabildiğine hüzün, ağlamaklı teyze! kadehlerimiz tokuşur kaderlerimiz kesişir ve tam o noktada geberir gideriz be teyze! arkamızdan alabildiğine şov burnu kanayan peter pan zarif, entelektüel bir frankenstein kanatlan artık teyze, kayboluşun uçursun seni dudaklarından! yükseleceksin, damlatacaksın tüküreceksin, işeyeceksin, göller ve seller arasında ne de güzel boğulup gideriz be teyze! hem de her seferinde ölü, her seferinde uygulanan rötar, hayallerimize.. yine de alabildiğine polyanna be teyze.. bazen diyorum vazgeçelim pes edelim boş kalsın gök boş kalsın ruh bırak, dağınık ölelim; sen başka yerde ben sereserpe gözlerimi örten yeşil şapka ve aptal ponponu.. ve alabildiğine çayır çimen, evvel zaman, kalbur saman içinde.. hatıralarımı topluyorum toplamasına da hep eksik çıkıyorum teyze! "hani bir zamanlar, fakir ama gururlu bir sperm vardı duvara attırdığın.. şimdi seni, kendi hayatından kovuyor! yaşasaydı, teyzen olacaktı.. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 idrar ve kan olayını çok mu katıyosun, yoksa ben mi iğrendiğim için bana öyle geliyor bilmiyorum =) onun dışında uçuk kaçık hayallerin varlığını sezdim, burnu kanayan robin hood ve zarif, entellektüel frankenstein'da. gerçekleşmeyeceğini bildiğin halde hayal etmek ve zaten gerçekleşmeyeceğini bildiğin için, umut etmeksizin sadece hayal etmenin verdiği huzur, iyimserlik var. güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 üzerinde ponponlu yeşil şapkalı bir ray görmek nasip olmadı, ama o sahneyi hep merak ederek öleceğim sanırım. ya da görmeliyim öyle bir şey bilmiyorum. şahane bir yazı olmuş,tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yazmayi birakali ay oldu ve artik yazmayacagima karar kilarken bir anlik acaba yazilar kendilerini tekrarlayarak mi devam edecek bu kosede diye dusunmustum..ama beni yanilticak noktayi bulmussunuz sn sir.. gercekten etkileyici bir siir veyahut siirden daha kapsamli ozgun bir icat diyebilirim.. +1000000.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 benzetmeler hoşuma gitti. ve masal kahramanlarıda çok ilgi çekici olmuş. teyze betimlemesi ni pek çözemedim ama akıcılık sağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hayal gucunun sınırsızlıgını ve sırınlıgını gostermıs oldugun ıcın tesekkurler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 çok saolun arkadaşlar, daha şimdi okudum yorumlarınızı. şu favori topik olayı gelse fena olmıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 çok güzel beğendim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar