juri_belev Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yalan ole bişi olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ROHAN_KNIGHT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 alsalar bıle bu neyıdegıstırır kı ben bunun cvp ını beklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 zraile, sen ve 50kişi oyunu bıraksa ne olur. bu server uo serverı değil baksana millet saymış 18 serverda 50 binden fazla ac.cvar sen ayrılmışsın 50 kişi ayrılmış neyine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 64 lvlim.herkes günde en azından 15 yada yarım saat para kasmak için uğrar moradona yada bişiler satın almak ister.tabiki herkes gibi bende 70 e kasmak istiorum.günde 11 saatte 45 m ex kasıorum.70 olduktan sonra bırakıcam.ama 70 olmadan bana nefes almak yok.inanmıosan cyperda civciv char aç.adım sattelite pm at senide kasayım :d mmaner gelsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yaw 50 kişi sadece ben bırakırsam.acaba benimle bırakanların yüzünden kaç kişi bırakır.sizce çekilen rezillik normal mi.ilk defa başımıza gelmio.her gün yeni patch çıkardıkları oldu.sebebsiz banlar.drop olan itemlerin silinmesi.hadi 5 dk rollback olsa tamam olabilir ama burda 3 günden bahsedioz !!!tahmin et.ben sadece 70 için kasıorum.ve 70 e kasan biri için 3 gün çok değerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkhorse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 daha once x dede bole bi durum olmustu butun itemler silinmisti nerdeyse ama bi hataydı dupe silelim derken legal itemlerde silinmişti benimde +7 shell set +7 raptorum ve bütün uniq itemlerim gitmisti. sonra bütün oyuncuların isyanı sonucu serverı 3 gün geri almışlardı ama topladığım exp ler gitmemişti sadece silinen bütün itemlerim geri gelmişti. şimdi olympia da dün gece saat 00.00 suların %99 lvl 61 ken telekomun azizliğine uğrayıp düştüm belkide yattık (62 olup scream scrollu koyamadık cebimize:(( ) umarım şimdiki durumda eskiden x de olduğu gibi olur ve sadece itemle alakalı olur exp lerimiz durur 3 günde %45 kastım giderse fena koyar:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sorun o değil. sonucta her yeni server açıldığında bu ihtiyaç fazlasını yenilere atmaktır sebebi. sen gidersin 500 kişi çıkar ama 5000 kişi yeni başlar. bu sadece türkiye değil, her ülke den... herşeyi türk aklıyla düşünmeyin. evet haklısın ama adam lar türk değil. kendi şirketleri altında kurdukları sisteme sen müdehale edemessin. oyun tamamiyle paralı olsaydı, o zaman derdin kardeş ben buna para veriyorum ve ben hakkımı istiyorum diye . ama değil işte , biraz da bu yönden düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 samet ne zaman 64 oldun olm sen,2 gün önce 61 din hll olsun valla iyi kasıyon,net cafem olsa bende kasarım tabi orası ayrı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 inşallah tum ıtemlerı sılerler +1 rollerel +8 shardlarla bana aefe lık yapanlar ı gorurum ben o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 rollback gelirse en fazla 6 saat gelebilir bunu adamlar kendi sitesinde forumundada acıklıyo zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 zaten dot ister oyle 3 gun geriye rollback atmak dalgami geciyor bu yoneticiler millet ayaklanir a.q okadar ex kastik her dupe de boyle olucaksa .... yedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sonunda dediğim olacak :d50 kişimi demiştim.sorry 50.000 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yazilanlara inanamiyorum hakketen server 3 gün geriye alinirsa kastigimiz expler nolacak bosstan düşen item nolcak ben 70 e kasiyorum öyle sacmalik mi olur yaw bi insan bu kadar günü kurtarmaya göre yorumlar yapar. tamam diyelim ki server 3 gün geriye alinmadi sadece wipe oldu oh kurtulduk di mi ? senin bos drop unique'i taktin sen lvl 70 oldun maradondan 400m na aldigin şeyi 25gb a sattin felan filan herşey sizin istediginiz gibi oldu diyelim... yaw be kardeşim czye ciktiginda ismini hic ismini görmedigin lvl 60 bi assas'in full shel dual shard +8 le seni kestiginde +2^+3 uniquelerlerle sana 1000 küsür koydugunda seni o dandik unique itemin mi kurtaracak lvl 70 teki matchless skillin mi götünün kızarmasina engel olacak ? bu kadar sıg düşünceli olmayin. siz bir item kaybedeceksiniz onlar dupeleri geriye alindigi icin oyunu birakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar