Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Arkadaşlar acaba elinde xp ye uyumlu sphere versiyonunun linki olan varsa yardımcı olabilirmi??[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 99f , h sanirim xp de cali$iyodu ama link bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 www.sphereserver.com veya www.oldsphere.com adresinden indirebilirisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Xp uyumlu sphere diye birsey yok, 55i ile calisabiliyorum/baglanabiliyorum/disaridan baglandirtabiliyorum ben herkesi, sorun yok.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Xp az şey çalıştırıyor dendiyse e o kadar az deil ![hline]arcane, 24 Şubat 2003 14:10 tarihinde demiş ki: Ahmet koş sen tut ben vurayım koş koş ! Bunun uzerıne ahmetboy 24 Şubat 2003 14:12 tarihinde demiş ki: nası koşayım abi internetteyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 XP'nin firewall'u çok sorun çıkarıomuş. Ama sphere'in her versionu win2k'da çalıştığına göre XP'dede çalışır.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Firewall'a rule set edin, tıkır tıkır çalışır.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N3o Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mrb, ben 6,5 aydır WinXp Pro 2600 ile 55i çalıştırıyorum gayette sorunsuz görünüyor şuanda .[hline]UIN : 44411002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Arkadaşlar teşekkür ediyorum...[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ben kendim xp kullanıyorum ve cok güzel bi sekilde kullanıyorum sphere 55i i ama bi sorun var o da eger nt e uyumlu calıstırmazsan eger turkçe yazışamıyorsunuz..... bunun için de herkez bilir sphere.exe sağ tıklaıp uyumluluk bolumunden nt de calıstırıyorsunuz... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 E tamam daha fazla 'sorun cikarmiyor bende' mesaji atmain anlami yok?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar