Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 marlo anlatıver dupe'yi arkadasa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 zuzuzuuzuz ben ve dupe yapabilsem simdi kekurilerle değil rollerle dolasırdım ^^ rolu olanlara asla lafım yok kendim için konustum :) [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 04:18 tarihinde, LorDofHmN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 düpe nasıldı???? Aynı ID den aynı anda ayrı serverlara girme olayımıydı yoksa ? o_O dsafkjasdflkjsalkdfjklsa xd [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 04:19 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 tabi dalga geç nede olsa dizmizsindir herşeyini, inek gibi kasa kasa yamuldum aylardır makine başında, item olmayınca oyundada kasasında olmuyo mal mal oynuyorum yapotığım hiç birşey yok. bu oyun çok b.k'tan... insan bi craft sistemi koyar ne bilim oyun içi etkinlik yapar canı sıkılan bişiler yapar. oyunda 2 şey var 1 git yaratık kes 2 tezgah kur al-sat saçmalık ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya abi zorla oynatmiolar ki sacma geliosa oynamassin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 oyunun tek zevkli yanı pk yı unutmussun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Yapmadım beni bilen bilir yaparsam yaptım derim kimseden saklamam sadece bi arkadaşım yapıyodu ondan duydum benim kimseden korkum yok ne GM ne de biff den ne de sizlerden... Ben yaparsam yaptım derim yapmıyorsam da yapmadım derim kimseye verilcek hesabımda yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sssshhh sessiz herkes uyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 pk yı yazmıyorum çünkü böcek gibi eziyolar cz de milyonlarca xp kasmışım gece gündüz oyuna para verip üyelik aldım cz ye gidiyorum benim gibi hilesiz oyun oynayan birini bulursam onunla yaptığım pk zevk veriyor, yoksa adamlar in, rol, roc vb. vb. vb. full + full adamlar var ben onlarla nasıl savaşıyımki bu haksızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 oooo Marlon nerelerdesin yaf özlettin kendini göremiyorum seni uzun zamandır cz veya msn de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 du om atcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @tears emin ol aklını kullanırsan hile yapmadanda item sahibi olabiliosun buna emin ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooojeem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Abicim insomnia da 2-3 kişi bobert fastfingaz chris gibi adamlar + lı takılarla geziyo ama kimse sesini çıkarmıyo onlara karşı yazık ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 syner player vaaaar player varrr anladın sen anladın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar