Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 google da arattıktan sonra "80048820" şeklinde ulaştıgım en guzel sonuc, tarih ayarlarınızı kontrol edın. benım 2012 miş 2006 yaptım çat diye girdi. tabi ordakı sıteler cok yardımcı bazı registerları gosterıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkadasim msn sorunu diye bir sey yok cunku sorun msn de deil ttnette anliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 valla sistem satim neden biinmez güncelleştirdiimde bi türlü doru düzgün güncelleşmiyor,gecen gün o periyodik aralarla güncelleştiği gülerden biriydi,güncelleşti saat sora 2-3 msaat msne giremedim,sora farkettimki pcm 2005 haziranında kalmış:) düzeltince girdim,çok salak saçma bi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 daniel benim ttnetle alakam yok ama =) yanı arkadaslarımın hepsı gırerken aynı yerden benım gırememem için bir cozum du bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 "arkadaşım" vs vs "anlıyor musun" küfret daha iyi, ne bu şiddet bu celal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 heh telekom baya kızdırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar