Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 pm atın msn ve swat 4 linki veriyim. 890mb. hadi pati swat ekibi, baskına gidioz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dragon swatin system requirement yazarsna ileriki günlerde katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 http://www.srtest.com/referrer/srtest listeden swat 4'ü seçerek bakabilirsin kaldırıp kaldırmayacağına bak ilk bakarken bekletebilir ama sonra bidaaa bakarken hemen açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 k saol bakıorum hmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 2. ağımızı kurdum: isim: pati agi 2 sifre: pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 halt ettin diyecem ama demiyorum inşallah 4-5-6 gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yok gelmez alla alla.. 2 ağ bizler için yeterli. online ofline durumlarına göre, oyunlarımızı oynarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 :( beyler swat 4 te katılamıcam herşeyim gereksinimleri karşılasada oyun ekran kartımı desteklemiomuş size kolay gelsin ve heroes 3 oynanıosa bi gün onu da oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yok böyle bi ağ dio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkadaşlar, sadgamer ile nette hummalı bir şekilde swat 4 başta olmask üzere bir çok oyunu nasıl hamachiden oynayabiliriz, onu arıyoruz.. rahat olun, 2 gün içinde pati hamachi grubumuz coşcak :) -- pati agi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 abi eklein biriniz delircem şimdi şuracıkta. dragon p.m bak bi... giremiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 cuma günü doya doya oynarız. ben swat 4'e varım ama tecrübem yok haberiniz olsun :) oyun bnde olmasnıa rağmen henüz oynamadım cuma oynarım biraz single Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 redogski ekledim bens eni msn listeme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 eklememişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yapabildinizmi hamachi ile? ben daha evvel hamachiyle half life, generals, battle for dune yapmıştım. aah ah battle for middle earth istiyorum deliler gibi. keşke olsada şöle 3v3 falan yapsak ne zevkli olur of ne zevkli olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 warcraft 3 oynayabilen varmı bundan. biz oynayalım diyoruz ama becerememiş arkadaşlar. ben hiç bakmadım bile o sebepten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 warcraft için lancraft kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oyunlardaki sorun 5. ile başlayan hamachi iplerini almıyor ve 10.0.0.1 ipsini alıyor ağda ve bunun için özel ip pickerlar var.yani siz 5. ile başlayan ağı görmenizi sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bu akşam 22:00 dan itibaren swat 4 e kasıcaz.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben de geliyorum swat4 e ancak hangi network e giriym ? 1 e mi 2 ye mi ? bu arada ben nick imi değiştiremiyorum, nickname change is an online operation, please first connect to mediation servers diyo ? bu arada ben hiç bağlanamıyorum hamachi ye ? [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 15:57 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 üzgünüm gelemiyorum swat4 e veya herhangi bir şeye çünkü şimdiye kadar cillop gibi çalışan hamachim birden kafayı yedi ve artık bağlanmamaya başladı... sildim, tekrar yükledim, registry den herşeyi arayıp sildim gene de olmadı :(... edit: @vashthestampede biz çok rahat dota falan oynuyorduk hamachi den walla... [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 16:38 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 merak etme bende d bağlanmıyor. sorun hamachi ana serverında olabilir veya da hamachinin yeni versiyonu kullanıma açılmıştır, u.pdate etmemiz gerekebilir. biraz daha bekleyelim olmazsa çözümü araştırırz.. bu arada swat 4 için hamachi haricinde privite hostlara bağlanabilme patchi bulmuştum ama site kapanmış. aradım başka bulamadım. hamachiye talim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bu arada windows firewall larını mutlaka kapatın arkadaşlar. yoksa bağlanmaz. belki de 5 ile başlayan ip leri görmemenizin sebebi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben arkadaşla warcraft 3 yapmıştım diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya yeni aklıma geldi aslında şöle topluca bi command & conquer: renegade yapsak çok hoş olur ya ama serverın sağlam bi bağlantısı olan arkadaş olması lazım. renegade anca en az 14-16 kişiyle falan zevki çıkar diye düşünüyorum. 2048 bağlantısı olan varmııı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar