Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayirli uğurlu olsun

MuslumGursex

Öne çıkan mesajlar

@imancore
kime göre deil, 1e1 yaşadiğim olayi yazdim ben...
müslüm aksini iddia edior mu sor bakalim kendisine..
ayrica onun koxp kullandiğini ben de sen de kendisi de bilioruz...
birak klişe 1 laf oldu ama başka diyecek 1şeyim yok...
bu anlattiğim spota ks server değiştirme olayi da yaklaşik 1,5-2 ay önce oldu...

@lordofhmn
yazdiklarimi iyice oku ondan sonra 1 laf et... laf olsun die konusma...
ben sadece olayin gerçekliliğini anlatiyorum.... benim koxper prieste mi ihtiyacim war sanki, kaldi ki müslümsüz en az 10.000 saat (abarti oldu ama) apos yapmişimdir en fazla 2 kere yatmişimdir o da lvl 60- dedir...
Sosyal ağlarda paylaş

burdan her iftira atan cevap vermeye kalksam sanırım oyunu oynamaktan çok sizle uğraşırım. kullandığınız cümleler havada kalmasın. bi iddia sahibi iseniz kanıtlayın.

sen kendi hikayenle bana çamur atma niyetindesin. sebep ne? beni çekemiyon mu?

al sana kendi hikayem.

bir kere ben bu charı 4 kardeşimle oynuyorum. 4 kardeş, 1 diil. 63e kadar hiç buffer olmadım. 63ten sonra da seni bi daha görmedim. cümlendeki buffer kelimesi yalnış. heale gelince. ben potun hesabını yapmam. heal + 4 kardeş partinin sağlam olması için yeterlidir. gelip te meydanın ortasında "napiyon kospçu" diyip üstüne küfür edersen benim hiç hoşuma gitmez. gelip bi iddan varsa pmden söyle. ben sana cevabını veririm., tartışırız. aynen burda bağırmak gibi, senin gelip kosper demen. ksye gelince, sen deyince ben senin partini dağıttım ewt kabul ediorum. sinirlenirim haksız yere laf atarsan. kaldı ki sen kendini god modunda sanıyosun ki gelip diosun müslümü rahat bırakmadım. sen kimsin? partiden 100xp sömürme parti dağıtma mı? git abysse bişiler kas.

ee şimdi benim de hikayem var. kime inanacaklar (kaldı ki sanki devlet meselesi a.q tartıştığımız konuya bak)

bir daha diorum, bu kadar ezikçe e muhabbetlerde bulunmak istemiorum (şu bana kızdı, bu bana şunu yaptı, şu bunu yapıyo). kimseyle bi derdim yok. git keyfine bak, gereksiz tartışmalara girme.
Sosyal ağlarda paylaş

bi iddiada bulunuosun elinde kanıtın yok tek avuntun o boku beraber yedik diosun yapma canım yapma arkadaşım, koy bir ss, video inanalım bu arada sen kimsenin elinden spot alabilecek kapasitede deilsin bunu belirteyim. kardeşim adam koxp yapıordu diosun neden saatlerce partisinde bulundun onu söyle, her bir cümlen ayrı bi ironi zaten. bu dünya çıkar dünyası zaten işinize ne gelirse ona göre davranmayın, insanın başına mesih kesilmeyin yok şu şunu yaptı yok şu bunu yaptı, daha düne kadar kimse selamını vermezken şimdi herkesin "kanka" sı olduk. sizin gibiler 2 ye ayrılıo güce tapanlar ve gücü çekemeyenler sen çekemeyenler kısmındasın ve tapanlar yağ çekerken çekemeyenler bok atar. bence ne tapan ol ne çekemeyen, güçlü olmayı dene. bu seferde sende bi alt sınıf oluşacak tapanlar/çekemeyenler. dünyada da bu oyunda da sistem bu, çünkü iki sistemde de ana unsur insan, ya uyacaksın ya terkedeceksin.

raven meselesine gelince, muslum seni partiye almadı galiba izledim dediğine göre..
Sosyal ağlarda paylaş

imancore hoş güzel yazmışsın ama mesajın sonunda sapıtmışsın,,

bi party için mi millet bunları yapacak , burunlarınızı birazda aşağı doğru eğin !

item war lvl in war olunca kral oluyorsun , f9 u bü maruzatdan dolayı yargılayan kişiler onlardan daha beterini yapıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

" müslümün parayi nasi yaptiğini bilemem ama lvl i nasi yaptiğini gidin kendisine sorun... 54326 kere şahit oldum ki gece apos a birakior koxp açip, 10 saat ayni partideyiz müslümden tik yok ne oturma ne heal i 1 salise olsun geciktirme, bufunu silersin aninda geri atar... ve bu olay hadi 3 günlük deneme sürümünü kullandi dicem de en az 1 ay boyunca sürdü.. her müslümün partisine girdiimde yatma derdi olmadan rahat rahat kastik.. ama bunu kendisine sooleyince sen 1 koxper sin deyince en baş düşmani olursunuz.. sakin 1 yerde görüpde müslüm aga sen koxper misin oole diolar demeyin...
friende ekler gelir tp olur saz arkadaşlari ile spota girmeye calisirlar...
ama herkese yemior işte.. aynisini sen de yapinca 1 saat boyunca tek priestin ile, ya ben spotu sana birakmazdim ama uykum geldi olur, sonra a2-a3 yaparsin müslüm orada gene apos yapior, spotunu kaptirmiş vaziyette...
bu olay 1e1 yaşandi müslümcüğüm... ben axi_cocuk assasin..
ama sen şimdi gelip gene dersin ki ben koxper deilim kser deilim..
tekrar yineliorum, duper misin bilmiom ama en az 1 ay koxp kullandiğin kesin...!!! "

pis kosp cu seni asdasdasd :d
Sosyal ağlarda paylaş

@imancore

artik sıkıldım size cevap vermekten, müslümün koxper olduunu sen de ben de kendisi de bilioz die 6542312 kere soooledim... bunu soylemek suç ise oke ben bi suç işledim... ama diorsanki sen güce tapansin, eziksin fln... oke o iddaya da bakalim; güçten kasit lvl ise item ise, ben kendimi şööle tanitayim sana; axicocuk lvl 62 mage axi_cocuk (yeni adi ih4teu)lvl 64 assasin manicodil lvl 64 warior.. ben bu charlarin sahibiyim, 3ünün nps sini toplayinca grade 3 yapior, warior +7 shell set +8 raptor assasin mirage +8 dv +8 cithin +7/8 set.. eğer kastin item ve lvl ise ben buyum da sen kimsin 1 de onu öğrenelim?
başka 1 kastin warsa onu da soole aciklayalim....
dipnot: bunlari buraya şekil olsun die yazmadim ko yu birakmaya calisiorum saten, assasin ve warior u geçtiğimiz hafta sattim, gidip de oyunda pm atmayin mal gibi..ko yu biraktik, patiden kopamios :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...