ROHAN_KNIGHT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 arkadaslar ben onceden cafede oynuyordum ama sankı ozaman daha fazla exp kasıodum ewde olunca kendımı pazar gezmekten ıtem alıp ıtem satmaktan vazgecıremıyorum sizcede oyle mı ewde daha mı az exp kasılıor ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ev rahat ortam :) istediğin kadar exp kasabilirsin bi özgürlük war içinde. ama cafede sürekli exp kasarsın çünkü parayla suya akmıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 xD itemların gerekli olanların hepsini alınca full exp kasarsın ztn ne gerek war moradon da gezmeye demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben eve gelene kadar 3 ay boyunca 35 ~ 37 arasi kalmistim eve geldigi ilk gun 45 mi ne oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 4 ayda cafeden anca 56 lık adam oldu evden 2 ayda (oda haftasonları unı den dolayı) 61 lık adam oluor artık sen ver kararı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkadasım cafeden 55 asas yaptı 2 haftada 2 kekury ring 2 de elmf metal earr ng wardı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ev gibisi yoh :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ROHAN_KNIGHT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 tabiki ev gibisi yok ama evde daha az exp kasılor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ROHAN_KNIGHT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 en azından bana ole gelıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 cafedeki dc lag vb evde oolmuor ayrıten abı bu nası olcak nası gırcem abı manyaksın gıbı cocuk muahabbetlerıde evde olmuor ne guzel rahat rahatd elı gıbı kasıom evde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ROHAN_KNIGHT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 en kotusu ne bılıonmu her gorduklerınde patlatma ne cıkacak delı oluom 62 e kasmıcam walla aboo sankı 61 den lvlatlamak cok kolay ya bıde dupe vb nası yapılıor dıe soruolar bılmıom dıyınce bana kucumseme ııle bakmları ayrı bı olay :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar