Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 https://interaktif.ptt.gov.tr/postakod2/index_deneme1.php3 ya cildircam arkadaslar batikoy mahallesi akkor sokak mimarsinan-büyükçekmecenin posta kodunu ogrenmem gerekio ama bu site cildirmis yada benim makine cildirdi vermio noyu biriniz bakabilir mi şuna acil lasımda:( gicik oldum resmen ya umarım dalga geçenlerin arasından yardım edende çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 akkor sokak ı bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 batıköy mahallesi var orda ben seçiorm ama bişy cikmio ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evet çıkmıyor. buldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 pff ya cikmio ya kafayi yicem yarında öss randevusu var ve posta koduna ihtiyacım var pf:(ya başka bi posta kodu bulma sitesi bilen varmidir:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 119u ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 o da gusel 119da mesgul varya sırf gıcıklıgına neyse saolun arkadaslar ben denemeye devam ediym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aradığın sokağı bulamazsan bulabildiğin en yakın sokağınkini yaz. öss zamanında 119u aradığımda sokağı bırak semte göre söylemişlerdi. sorun olmadı. gerçi acemi bi postacıya falan denk gelirsen bilemem yine de kesin bişi demeyeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 posta kodunuz 34535 yanlış mı söylüyorum bilmiyorum ama bu yazdı,akkor sokak yazmıyor gerçi [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 21:41 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu yazdıgın batıköy mü?öyleyse dogru ve cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sanirim öss ye giriyosun ve bunun için lazim :) . eger evdeysen ve evde elektrik , su ,dogalgaz gibi faturalar varsa onlarin ustune bak orda yazar. bak iste mektup fatura gibi seylere..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evet bende sinir olmustum calısmıyordu 32984203 kez deneyişimde çalışmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 posta adresi öğrenmek için, eğer bireysel konut söz konusysa; http://www.ttrehber.gov.tr/trk-wp/ida2 işletme söz konusysa; http://www.ttrehber.gov.tr/trk-yp/ida2 buralardan telefon numaralarının yanında, posta kodlarınıda öğrenebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 nıye kı aklında tutmıyo musun 5 rakamı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar