Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yannız arkaaşlar, düşünsenize, abd gibi teknolojide imkanları daha fazla bir ülke ile savaşa girsek, adamalr saniyen internet telefon vsvs tüm telekominikasyonu çökerticekler.. o zman hakketten türkiye felc olur.. ama ordu sağlam :) ben sormuştum bi emekli generalimsi bi tanıdıa, askerin telekominikasyonu farklı, ona bişe olmaz vs dediydi :) savaşlarda olan hep sivil halka oluyo :)
Mesaj tarihi:
konunun buraya gelmesi entresan ama türkiyenin dış düşmanlardan ziyade iç düşmanlara bakması gerekiyor önce

*paranoya mod=on*
Mesaj tarihi:
e biz subat ayinda hic internet kullanamadik zaten once canakkalede koptu sonra italyada balikcilar kopardi.simdide yok...hani aklimdan tt subat ayi internet parasini almasa diyorum ama sadece hayal :) verdigimiz paranin bari karsiligini alabilsek...
Mesaj tarihi:
garip, benim pc hala internete baglanmaya calismakta ama ben nedense su anda bu mesajı gonderebiliyorum, hoş bişi..

edit: proxy den girebiliyorsak birisi calisan proxy atarsa ortaya guzel olur:) tabi onu attiktan sonra artik calisir mi bilemem :p

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 23:17 tarihinde, MonteDarkFloyd tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
ya icimde bi dilek mid esem ne desem iste bisi var. acaba su anki buyuk sorun sonrası internetimiz sorunsuzmu olacak bundan sonra
:hayal etme smileysi :

seninkide benimki gibi imkansiz bir hayal :))
  • Yeni Oluştur...