Garadia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 herhangi bi mesajı oku.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ejnebi sitedelerin hepsi açılıo bende.. ben izmitteyim :) holey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben de süper? sorun yok? iman gücü? yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bekle sen bekle seni de içine alacak bu kaos :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 fazla uzun sürmez izmitin işide...hepimizin sonu geldi hepimiziiin!!! *kafayı duvarlara vurur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yannız arkaaşlar, düşünsenize, abd gibi teknolojide imkanları daha fazla bir ülke ile savaşa girsek, adamalr saniyen internet telefon vsvs tüm telekominikasyonu çökerticekler.. o zman hakketten türkiye felc olur.. ama ordu sağlam :) ben sormuştum bi emekli generalimsi bi tanıdıa, askerin telekominikasyonu farklı, ona bişe olmaz vs dediydi :) savaşlarda olan hep sivil halka oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hala sorun yok, süperim ben hehe, istediginiz site var mı? giriyim sizin için, ayh ayh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 konunun buraya gelmesi entresan ama türkiyenin dış düşmanlardan ziyade iç düşmanlara bakması gerekiyor önce *paranoya mod=on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya bırak abd yi sen 2 tane japon balığı kabloyu yiyo bunlar oluyor sen düşün gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 olum yalan söleme çarpılacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 proxy ile giriliyor msn e acilmayan sitelere falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 e biz subat ayinda hic internet kullanamadik zaten once canakkalede koptu sonra italyada balikcilar kopardi.simdide yok...hani aklimdan tt subat ayi internet parasini almasa diyorum ama sadece hayal :) verdigimiz paranin bari karsiligini alabilsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evet izmitte sorun yok galiba eniştem aradı nete sorunsuz giriyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aynen ya öle bi şey telekom hayatta yapmaz özür dileyen bi yazı bile yazmak cokgelir onlara yazk valla yazk keşke alternatif bir şirket daha olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya icimde bi dilek mid esem ne desem iste bisi var. acaba su anki buyuk sorun sonrası internetimiz sorunsuzmu olacak bundan sonra :hayal etme smileysi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 duelist calisan bir proxy plz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ankara'dan bağlanıorum başka yurtdışı bağlantısı patlayan ankaralı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hiç sanmıyorum ama umut ta olmasa naparız dimi *umud eder* :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 garip, benim pc hala internete baglanmaya calismakta ama ben nedense su anda bu mesajı gonderebiliyorum, hoş bişi.. edit: proxy den girebiliyorsak birisi calisan proxy atarsa ortaya guzel olur:) tabi onu attiktan sonra artik calisir mi bilemem :p [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 23:17 tarihinde, MonteDarkFloyd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 walla pati okunmus üflenmiş onu etkilemiyo böle şeyler :d wow serverlarınıda bağlasalar pati ye walla daha mutlu ve mesut olucm :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 said: ya icimde bi dilek mid esem ne desem iste bisi var. acaba su anki buyuk sorun sonrası internetimiz sorunsuzmu olacak bundan sonra :hayal etme smileysi : seninkide benimki gibi imkansiz bir hayal :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oho paso böyle yurtdışı gidicekse işimiz var bu telekomla. bi gün kafalarımızı birleştirip hep beraber girelim dicemde zor olur be.. ama çok koyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ahanda geldi galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 askerin iletişimi farklı oldugu gibi patini de farklıdır ben ethernet kablosunu çıkarsam bile patiye erişebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar