ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 adsl kullanıcısıyım fakat şu an dahilinde sadece paticik.com'a girebiliyorum diğer sitelerde ve msn'e tık yok...bu nasıl bir saçmalıktır biri açıklasın allah aşkına verem oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 pardon bide merlininkazani'na giriyormuş...hey allahım ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yurtdışı çıkışları sorunu(aka return of the balina) olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zehirsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aynı sorun bendede var topic açmaya korktum burdakiler linç eder her sorunu olan topic açsa v.s v.s die üstüme gelirler diye :) bitek paticiğe girebiliyorum ya son 30 dk dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 demekki genel bi olay var..izmirdemisin sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 shockhaber'e de girilebiliyor =) kullandığımız dns mi göçtü acaba :/ edit: ben de izmir'deyim. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 21:30 tarihinde, Shakkil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bende sadece altta acık olan sayfalara girebiliyorum katil olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zehirsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bende izmirdeyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 telekom u aradım bulunduğunuz bölgede bakım var ayaralarınızı değiştirmeyin dediler : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kesin gitti gene proxyler...ooof of hatunda bekliyo , allah belanı versin telekom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 tt ye kafalar yine.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben de bodrum'dayım, aynı sorunu yaşıyorum. yurtdışı bağlantı kullanan hiçbir program da çalışmıyor aynı şekilde. adsl arıza hattı genel bir sorun yaşandığını söyledi ama ayrıntı vermediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gene kimbilir hangi gemi hangi kabloya çapayı taktı...zaten olduğun yerde zıplasan gidiyo bağlantı, elektrik ,su...altyapıya bak be hey gidi hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gods_of_Olympia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sorun sadece izmirde galiba istanbuldaki arkadaşı aradım bi problem yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 izmirdeyim yurtdisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 iste problem yok. izmirde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fridge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bugün akşamüstü denizli'de biraz yağmuş çiseledi yerler nemlendi. ondandır diye düşünüyordum ama bakıyorum izmir ve bodrum'da falan da aynı problem varmış. orada da mı yağdı yağmur çaktı şimşek? g_g telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ulan var ya bu ttye kafam girsin iki dakka önce ne güzel dl yapiodum şimdi patiye girio çatır çutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yok öğlen hava poryazadöndü bi 5 dakka nem yapmış biraz ondan kesin...telekom nerdesin allah belanı versiin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 izmirdeyim telekoma komple ben gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 şimdi elime geçen bi habere göre mersin ve civarlarıda sizlere ömür...sıradaki illeri merakla bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 izmirdeyim, yurtdısı tamamen yok 1 byte bile alamıyorum google da dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bende izmirdeyim..yurtdışı tamamen iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 http://kafamgirsin.devhochi.net [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 21:54 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paticikte mahsur kaldık!bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar