Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bağlantı probleminde müzdaripler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toplu kufur mu edicez burda telekoma ?onu anlayamadım tam olrak :p beni de deli etti bu bağlantı ztn

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 22:42 tarihinde, Kimster tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
nufusu bi kontrol edeyim...malesef değil...senin adının baş harfide "erdem" olmaz dimi karakter kullanımınm aynı bizim bi arkadaşınki...
Mesaj tarihi:
valla kiminki açılacak bilmemde açıldığında paticik bünyesinde bi rahatlama bi huzur olacağı kesin...millet sıkıntıda abandıkça abanıyo(bkz biz) :p:p
Mesaj tarihi:
hayr anlamadığım kardeşim noluyor böleyaw ya tam düzeldi derken zırt pırt gidiyo adam gibi bir hafta kessinler bağlantıyı neyse sorun yapsınlar ondan sonra mutlu mesut yarınlara doğru ilerleyelim ama böle 2 günde bir koparsa yok geminin çapası takıldı yok kabloyu balık yedi sürekli aynı şeyler ya küfür etmek istiyorum hemde cok ağır..

*çok ağır küfür eder*

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 22:56 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi geçici çözüm yaparsan olcağı bu...hayır madem sorun büyük her kesildiğinde yama yapacağına adam gibi çek kabloları olsun bitsin.hayır yani para yok deseler anlıycamda %5000 kar yapan bi şirket be abi..o paraya yeni telekom kurulur...ama bunlar yeni sorunlar kuruyo
  • Yeni Oluştur...