ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hayır bi çözümüm yok ama diğer konular çöplük olcağana burada saçmalanabilir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 toplu kufur mu edicez burda telekoma ?onu anlayamadım tam olrak :p beni de deli etti bu bağlantı ztn [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 22:42 tarihinde, Kimster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hep beraberrrrrrr telekoma............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 e napalım madem sacmalıcz burda sacmalayım herkonuyu offtopic yapiom ses olm seni tanıyom ben ama nerden cıkaramadm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 telekoma kürdan girsin, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hayırlara yorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 olm ses snn isminin başharfi "sertec" mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 tarzın bi arkadasa cok benziyorda yanlış anlama :p o olmanı cok isterdim ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 çok ilginç bir baş harf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ule uzun ve anlaşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 nufusu bi kontrol edeyim...malesef değil...senin adının baş harfide "erdem" olmaz dimi karakter kullanımınm aynı bizim bi arkadaşınki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 offf telekom bizi soktuğun hallere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 naaptın olm alakası yok off sacmalamayalım daha fazla dicm ama başka napılırki ölücm can sıkıntısından ismimi verme kerdeşim kepaze etme bizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 daha ne rezil olacaz burayıda soktuk msn moduna zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ilk kimin msn i acılacak acaba :p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 valla kiminki açılacak bilmemde açıldığında paticik bünyesinde bi rahatlama bi huzur olacağı kesin...millet sıkıntıda abandıkça abanıyo(bkz biz) :p:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 haklısın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hayr anlamadığım kardeşim noluyor böleyaw ya tam düzeldi derken zırt pırt gidiyo adam gibi bir hafta kessinler bağlantıyı neyse sorun yapsınlar ondan sonra mutlu mesut yarınlara doğru ilerleyelim ama böle 2 günde bir koparsa yok geminin çapası takıldı yok kabloyu balık yedi sürekli aynı şeyler ya küfür etmek istiyorum hemde cok ağır.. *çok ağır küfür eder* [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 22:56 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 abi geçici çözüm yaparsan olcağı bu...hayır madem sorun büyük her kesildiğinde yama yapacağına adam gibi çek kabloları olsun bitsin.hayır yani para yok deseler anlıycamda %5000 kar yapan bi şirket be abi..o paraya yeni telekom kurulur...ama bunlar yeni sorunlar kuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben pes ettim acılmaz bu msn .. size de kolay gele .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eywallah abi sağol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya adsl ye aylık ücretemi yanayım wow da 2 ac.cparası ödüyorum onamı yanayım walla bu ay 3 de boşa giti ulen telekom.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 allah kahretsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 koji icq ya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar