Sharp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu konu hakkında ayrılığa düştüm arkadaşlar civil npc kesincemi yoksa low lvl (gri olan) playerimi kesince dk alınıyor forumu arastırdım ama hala kafamda soru işareti kaldı abilerden bu konu hakkında bilgi istiyorum affınıza sığınarak teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sivilleri kesersen dk alırsın. baska hic bi turlu almazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 lowbie kesince dk almiyorsun ama hk da almiyorsun. sadece siviller veriyor dk veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ss de horde base dışında civil varmı dün orda dk aldım anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hiç bi playerdan dk almıyosun bazı mobların tagında yazar zaten civilian diye onları kesersen dk alırsın sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 senin raidden biri oldurmustur.bir de uzak ciftliklerde filan oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dk ranke artışına etki ediyor ama o hafta kastıgımız hk ile alakalı artıyor rank şimdi her hafta bu dk yuzunden hk puanım etkilenecek mi benim off =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sadece dk aldıgın haftaki rankına etki eder die biliyorum yanlışsa daha iyi bilen biri düzeltsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 çok teşekkür ederim ilginizden dolayı arkadaşlar sağolun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 her dk %2 honor penalty oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hmm...dk aldığın o hafta için mi geçerli yoksa bütün rank kastığın haftalarda da dk nin etkisi olumsuz olarak devam ediyor mu?yapılan dk o haftada mı kalır kısaca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya bu honor sıralama olayında haftalık dusunmeyin isleri. o dk tabiki sadece bu haftanınkini dusurecek ama bu senin bi soraki haftana dolaylı yoldan yansıyacak.. almamaya bak:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar