Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trackmania nations ( free multiplayer ) formula 1 yarisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2132&pg=1
trgamer da herseyi gayet guzel izah etmis . bende suanda oyunu cekiyorum . kazandiginiz yarislar web sitesine aktariliyor ve genel klasman yarisina donuyor. hatta kendiniz icin degil ulkeniz icin bile yarismis oluyorsunuz. gordugume gore turkiye suanda 29. mus . hadi pati'ciler turkiyeyi 1 cilege tasiyalim ;=)

265 mb oyunu http://www.trackmanianations.com adresinden cekebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
simulasyonla alakası yok. tamamen arcade. rampalardan uçuyorsunuz, turbolarla 360 derece pistlerde dönüyorsunuz falan. amacınız pisti en kısa sürede bitirmek.

oyun harika birşey resmen. 260 mb ve bedava. inanılmazda eğleniyorsunuz. ayrıca online oynayarak 99 kişilik serverlarda en iyi zamanı yapmaya çalışıyorsunuz. puan kazanıyorsunuz ve bu puan account'unuza işleniyor. ülke sıralamasına giriyorsunuz. ülkenizde dünya sıralamasına falan.

herkese tavsiye ediyorum. böyle oyun kaçmaz.
Mesaj tarihi:
ben nereden account alabileceğimizi bulamadım ? aşağıda authentificate your account yazıyor ama onda da key istiyor ? oyunu çekiyorum bu arada...
Mesaj tarihi:
profile da advanced options tan değiştirebiliyorsun tuşları... bu arada ben acayip sevdim feci eğlenceli bir oyun yaw :p... grafikler son seviyede gerçek gibi :p...
Mesaj tarihi:
level dergisinin bu ayki sayısındada veriyor. yannız başlıktaki f1 yarışı kelimesi çok yersiz olmuş. sadece araçlar f1 araçları. gaz fren sağ sol. kontroller benim bildiim kadarıyla bundan ibaret çok hoş arcade tarzında. zaten ismindende anlaşılacağı gibi (trackmania) oyundaki pistler uçuk kaçık. rampalardan rampalara atlıyorsunuz yolun ortasında çukurlar oluyor, hızlandırıcı zeminler var roller coasterlardaki tepetaklak dönen yollar var, bazen arada yol yok ucarak geçmek zorundasınız :) yavaş giderseniz karşı taraftaki yola ulaşamıyorsunuz falan çok hoş grafikleride gaayet güzel. bu oyunun bedava olması beni çok şaşırttı doğrusu
Mesaj tarihi:
ya beyler Download programi kullanmiyorum 3 kere gece pc yi download etsin diye biraktim 3 undede download kesilmisti baska downloadlar kesilmiyo bu oyun oldumu download 0 landi diye bir yazi cikiyo cildiricam ya. Sizinde basiniza geldimi boyle bisey ?
Mesaj tarihi:
süper oyun yahu!

yarışabilir soyle saglam baglantısı olan biri varsa kursun.

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 20:34 tarihinde, Razu tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...