Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 arattım ben bunu, ama bulamadım doğru dürüst bişi. virtualdub filan indirdim, gördüğüm bi topicte tavsiye edilen, ama o da zort diye error verdi. sorunumu ve aradığım şeyi söyleyeyim ben: bi film indirdim, filmin ilk 3 dakikası filan filmi internete koyan mendeburlar kendi reklamlarını yapmışlar, bu yüzden indirdiğim altyazı uymuyo filme. daha hala reklam devam ederken altta filmin ilerleyen dakikalarında geçecek olan repliklerin tercümeleri belirmeye başlıyor bile. altyazıyı da editleyebilmek pek mümkün değil, çünkü hem kullanılmış olan zaman biriminden zırnık bişey anlamadım, hem de bilmemkaç saatlik filmin bilmemkaç saatlik altyazısını editlemek bilmemkaç saat alır. -lik (içimde kalmasın) bu ilk üç dakikayı filan kesip fırlatıp atabileceğim, basit, kullanışlı, cici, bıdır bıdır bir program arıyorum. bulana tam yüz bin lira vericiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ytl verirsen hemen söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 onun yerine benim yaptığımı denesen? çoğu divx player subtitle delay diye bir ayarlama yapıyor, 3 dakikalık gecikme varsa 180 saniye delay koy, subtitlelar o kadar saniye sonra başlasın, 2-3 deneme ile tam üstüne oturtursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evet bsplayer kullanıyorum ben, onda da var öyle bişi ama tutmuyor bi türlü nedense. en sonunda anlık kaydırma yaparak izledim biraz, baydım ama sonra =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu isine yarar heralde http://forum.paticik.com/konu.php?id=44722 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar