uruklurtz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 su an ki arez sawasında luferson human kalesine döndü human lar resmen dalga geciolar bi türlü anlamıorum orclar okadar dio biz güclüyüz hani güc nerde ? tabiki a2 cz de bi kere de gelin ama nerde hep bu görüntü hep aynı sey ben artık orc olmak tan utanmaya basladım ares te ve bi orc olarak ta humanları kutluoyorum gercekten helal olsun böyle sawas kazandıkları ve luferson u human kalesi yaptıkları icin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 halbuki bizim buralar çöl gibi ne buluolarsa dimi yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 git zaten senn gibiler orc olmasin daha iyi.+ insanlar duvar bug la kesiolar warderlari ve keeper i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uruklurtz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 lordo su an kafayı yiyorum :d abi nası bu duruma gelioruz die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dogru diosun ama bizde savaslara gerekli katılım olmadıgından biz eziliyoruz humanların ezici ustunlugu vardır savaasta dogrudur savasları ezbere oynuolar cunku kimin warderi kimin keeperi koruyacagı kimin kewseceği belli onlarda stratejileri güzel bizde katılım yokki bir strateji oluşturasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uruklurtz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 marlo_on ben humanları kutluorum sence kötü bişeymi ? herseferinde yeniolar. bükemedigin eli öpüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bug kullaniolar diorum hala opmek istiosan git op humanlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yaw atısmayında sonucta bug kullanmasalarda sayı olarak üstünler biz az kişiyiz ...savaşlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uruklurtz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 iyi bug demissin nie biz bug kullanmıyomuyuz ? bu arada lordo sana katılıorum. dedikerin cok dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bi de ben daha giremiom >___< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uruklurtz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bosh ver hiç girme :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 marlon haklı sen bugune kadar isyan etmedın de şimdi mi isyan ediyorsun artı olarak wall bug kullandıkları dogru bu işi zero bile yapıosa daha denecek bişi yok adam gecıo kale duvarının dıbıne mage nın bırı tp liyo adam kale nın ustunde duvar yok cok istiosan kas bı human char yada gec human a oraya gecınce de keske orc olsaydım dıceksındır rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bunun nedeni alışılagelmiş olmasından kaynaklanıyo demek istediğim şu yani savaşmı amaaaan yine kaybedicez zihniyeti var bizimkilerde çoğu arkadaşım a2 cz ye geçiyor savaş zamanları nedeni bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sende oyuna girerken too many users login yazısıyla karslasırsan lordo sende direk olarak a2 cz tercihin olcaktır bnu unutma 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 soulteam sna katılmıyorum bnm human charmda vardı gtti şu an orc ac.ckullanıuom ikiside lwl 61 hatta şuan kullandğm daha güsel ama keşke bu char human olsaydı diyorm bnce humanlıkta güzel ayrıca bugları tek kullann humanlar deilki kim bug yakalasa kullanıo !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 soul haklısın ama gece savaşındada yapanlar var bunu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokobil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 abı adam yenılgıyı yedıremıyo kendıne ona buna humanlar bug kullanıyo falan fılan ne olursa olsun her suc humanlara patlıyo zaten sız orclar cok mahsumsunuz canım sız hıc bıse yapmıyonuz hepsını humanlar yapıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 orc lardan katılım olmadığı için her savaşda ezici bir üstünlüğümüz war.. duvar bug kullandıklarını biliyorsunuzda neden kullanılabilecek yerlerden adamları tamponlamayı bilmiyorsunuz ;) bug konusuna gelince gördüğüm ve alışagelmiş tek bug , jail deki kapılardan geçmedir , f9 bile kullanıyor xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 %69 human %31 orc gibi koskocaman bi fark fazlalık farki war..bunun üstüne orc tarafinda oyunu rahat oynayamayan bir kac adami human tarafina aliorlar bu dengesizligi önce bi çözsünler sora human tarafina adam alsin..benim bildigim en az 3 clan suan humanlardan orclara gecmek icin basvurmuslardir ama ilgilenilmior bile..baska bi yerdende birileri bi human bi orc bi human bi orc oluo hayirdir nedir bukadar cok dönmelik...savasi kazanipta luferi kırmaları cok cok normaldir cunku ben kafede oldugum zaman kafedeki human arkadasin pcden bakıorum 5645821028421 human 150 (yüz elli ) orc girio bu savas kimin olur kim kirar kim döker adam hala öperim dio hay allahim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 walla ben gm in yalancısıyım ama şöyle bir notice görmüştüm savaşlara iki taraftanda 320şer kullanıcı katılabilir.. ama siz 320 kişiyi bulamıyorsanız bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 acaip bi düsünce attin ortaya sen bütün aklin düsüncenle humanlarin savasa sadece 320 kişiylemi girdigini sölüosun????? inanilmaz zekisin arkadasim sen sürekli savas kapisinda runarda bekleyenleri görüosun saniosunki savasa sadece onlarin 4/1 alinior sen savas basladiktan sonra orda 10 20 humandan fazla kalmio o kalan humanlarda sadece ileri geri gitmeyi unuttuklari icin giremior yoksa onlarda giricektir ...ben humandim emin olki bunu senden cok cok iyi biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya sizin çok sağlam adamlarınız var beyler yapmayın..sorununuz tırsak oyuncularınızın çok olması.itemin kralı sizde ama cesaret de lazım:) ve nedense kospçularınız savaşta açmıyolar programlarını korkudan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 nerde savaşta perpetousdreamer,warriorthelast,ocapi falan? hepsi yengen oluyo dümdüz ediyoz onları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben içeri kac adam attıysam ya keeperi yada warder kesiyolar xd sayılar savasta eşit oluyo 320 -320 ama orcların castlesinde bile 320 kişi olmuyo ayrı konu xd ama duvarı kullanmasını bilen cok az mage var saysan 10 mageyi gecmez xd humanlardaki en kotu olay koyun piskolijisi 60 lvl novayı yeni acmıs biri nereye gidiyosa digerleri arkadan gidiyo cz de ondan ustun gorunuyo orclar ama humanlar daha saglam bu tur adamlardan humanlar cz de eziq gorunuyo xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 doğrusun endless, ve orclar savaşta cidden çok beceriksiz..organize olamıyorlar ve orc mageler ezik kaliyo cz ye oranla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar