Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 sawası lufersonda rezzilik !

uruklurtz

Öne çıkan mesajlar

su an ki arez sawasında luferson human kalesine döndü human lar resmen dalga geciolar bi türlü anlamıorum orclar okadar dio biz güclüyüz hani güc nerde ? tabiki a2 cz de bi kere de gelin ama nerde hep bu görüntü hep aynı sey ben artık orc olmak tan utanmaya basladım ares te ve bi orc olarak ta humanları kutluoyorum gercekten helal olsun böyle sawas kazandıkları ve luferson u human kalesi yaptıkları icin....
Sosyal ağlarda paylaş

dogru diosun ama bizde savaslara gerekli katılım olmadıgından biz eziliyoruz humanların ezici ustunlugu vardır savaasta dogrudur savasları ezbere oynuolar cunku kimin warderi kimin keeperi koruyacagı kimin kewseceği belli onlarda stratejileri güzel bizde katılım yokki bir strateji oluşturasın..
Sosyal ağlarda paylaş

marlon haklı sen bugune kadar isyan etmedın de şimdi mi isyan ediyorsun artı olarak wall bug kullandıkları dogru bu işi zero bile yapıosa daha denecek bişi yok adam gecıo kale duvarının dıbıne mage nın bırı tp liyo adam kale nın ustunde duvar yok cok istiosan kas bı human char yada gec human a oraya gecınce de keske orc olsaydım dıceksındır rofl
Sosyal ağlarda paylaş

orc lardan katılım olmadığı için her savaşda ezici bir üstünlüğümüz war..

duvar bug kullandıklarını biliyorsunuzda neden kullanılabilecek yerlerden adamları tamponlamayı bilmiyorsunuz ;)

bug konusuna gelince gördüğüm ve alışagelmiş tek bug , jail deki kapılardan geçmedir , f9 bile kullanıyor xd
Sosyal ağlarda paylaş

%69 human
%31 orc gibi koskocaman bi fark fazlalık farki war..bunun üstüne orc tarafinda oyunu rahat oynayamayan bir kac adami human tarafina aliorlar bu dengesizligi önce bi çözsünler sora human tarafina adam alsin..benim bildigim en az 3 clan suan humanlardan orclara gecmek icin basvurmuslardir ama ilgilenilmior bile..baska bi yerdende birileri bi human bi orc bi human bi orc oluo hayirdir nedir bukadar cok dönmelik...savasi kazanipta luferi kırmaları cok cok normaldir cunku ben kafede oldugum zaman kafedeki human arkadasin pcden bakıorum 5645821028421 human 150 (yüz elli ) orc girio bu savas kimin olur kim kirar kim döker adam hala öperim dio hay allahim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

acaip bi düsünce attin ortaya sen bütün aklin düsüncenle humanlarin savasa sadece 320 kişiylemi girdigini sölüosun????? inanilmaz zekisin arkadasim sen sürekli savas kapisinda runarda bekleyenleri görüosun saniosunki savasa sadece onlarin 4/1 alinior sen savas basladiktan sonra orda 10 20 humandan fazla kalmio o kalan humanlarda sadece ileri geri gitmeyi unuttuklari icin giremior yoksa onlarda giricektir ...ben humandim emin olki bunu senden cok cok iyi biliorum
Sosyal ağlarda paylaş

ben içeri kac adam attıysam ya keeperi yada warder kesiyolar xd sayılar savasta eşit oluyo 320 -320 ama orcların castlesinde bile 320 kişi olmuyo ayrı konu xd ama duvarı kullanmasını bilen cok az mage var saysan 10 mageyi gecmez xd humanlardaki en kotu olay koyun piskolijisi 60 lvl novayı yeni acmıs biri nereye gidiyosa digerleri arkadan gidiyo cz de ondan ustun gorunuyo orclar ama humanlar daha saglam bu tur adamlardan humanlar cz de eziq gorunuyo xd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...