PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu mp3çalara hafıza kartı takılabiliyor mu ayrıca? başka sorum yok :p. diğer yarışmacılara başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 takılmıyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yassah gardeşim yassah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ne hakla böyle konuşabiliyorsun insan gibi soru sorduk dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 o diil yau takmak yasak :p takılmıyo yani, yanılmıyosam creativein hiçbir modelinde yoktu bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 şaka lem şaka :). keser bu beni heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya takıcam da deliği bulamıyorum. ahh bi bulsam deliği çaat diye koycam kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar