jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bjk trıbune uyeydım bugun msg geldı sunu sunu yazarak trıbun e uysenız bılet kazanabılırsınız dıye attım 1 dk sonra msg geldı kazandınız falan fılan sıfre verdı bunla gıdın bjk store dan bıletınızı alın dıye bırazdan cıkıp alıcam birden sevındırık oldum walla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 senden başka shubuo ya üye olan yoktur o yüzden kazanmışsındır :p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 heh kazandım sonucta :p ınsallah kapalı vermıslerdır :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 kapalı wermiyorlar,3 arkadaşıma çıkmıştı,3'ünüde açıktan wermişlerdi,baya bilet çıkıo,bende katılcam[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 hadı hayırlısı bakalım[hline]Ölüyorum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Prawler dioki ; sen bilet kazansanda senden cacik olmaz .....[hline]Forcedata Hosting icq : 165859149 Sintisyzer, 23 July 2003 15:42 tarihinde demiş ki: dalga gecmeyin gariple :) benimde kollarım inek memesi gibi olsa beni de tanıumazlardı[/b] Prawler, 09 Ağustos 2003 18:42 tarihinde Hayri Usta Mekaninda demiş ki:İneğim ulan o kadar işte sizde benim gibi olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 heh shubuo shubuo shubuo =][hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Gawain, 15 August 2003 16:34 tarihinde demiş ki: Prawler dioki ; sen bilet kazansanda senden cacik olmaz .....[hline]Forcedata Hosting icq : 165859149 Sintisyzer, 23 July 2003 15:42 tarihinde demiş ki: dalga gecmeyin gariple :) benimde kollarım inek memesi gibi olsa beni de tanıumazlardı[/b] Prawler, 09 Ağustos 2003 18:42 tarihinde Hayri Usta Mekaninda demiş ki:İneğim ulan o kadar işte sizde benim gibi olun ugrasamam onla sole ona hala ondan adam olmaz.. ------ eet gıttım aldım geldım bıde yanında shubuo hede si verdiler :p yeni acık tayımmm burdan gidenlre warmı acep[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bana mesaj sevinci vermekten başka bi halta yaramadı o shubuo. Telefon cepte birden biip bip mesaj sesi. aha diyorum mesaj atmışlar bana oleeey bi bakıyorum şubuo bööö lüorum soora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 . [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 16 August 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ueh. ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 o gün biletini şu bu oo şu bu oo şu bu oo bir güzel keseriz şu bu oo şu bu oo şu bu oo :P[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bende üyeym bjk tribune banada geldi mesaj ben atmadm gitmicektm ztn napiim bileti dedim :p şanslymşsn yeni filan yıkanmşsndr :p[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 şubuooooooo[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ya prawler kaldırdı pc hala mı buraya etki ediyor bu adam git çalış öss ne olum bırak bu işleri[hline]SatanJager[RE] RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :) http://diablokiller.cjb.net/ ICQ# : 38811823 http://diablokiller.cjb.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 eet gıttım gordum geldım :p bedava bıletın faydaları bıde o kadar pozısyon akcmasaydı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ole bı daha kazandım malatya macına :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 oha lan senin balınla 2 ay kahvaltı yapılır be[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar