Fin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 these changes will go live upon the release of patch 1.10. when using feedback, the human priest will surround himself with anti-magical energy. any successful spell cast against the priest will burn mana from the attacker and deal shadow damage. the night elf will notice that starshards has been redesigned to work similar to curse of agony, dealing lower initial damage which increases as the duration continues. the mana cost will drop substantially for all ranks, and the spell damage will be increased . all ranks of this spell will have a 6 second channeling duration. the ranged damage reduction from elune's grace will be increased, both its duration and mana cost will decrease, and the spell will also increases the priest's chance to dodge. this spell now has a cooldown. the troll's shadowguard will become an instant cast ability. the tooltip will also be u.pdated to reflect that damage caused by the spell causes no threat. such is already the case, however, is not currently documented. hex of weakness will apply a -20% healing modifier in addition to its normal effect. the healing debuff does not stack with the warrior's mortal strike ability, although the damage penalty will stack with either touch or curse of weakness. the undead's touch of weakness will become a 10 minute self buff which is triggered when the caster become struck by a melee attack. the effect will otherwise remain the same. fear ward, desperate prayer and devouring plague will remain unchanged. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 abi allah askina bu ne ya abi bu adamlar ne priest ten nefret mi edio anlamadim 2 tane geri zekali racial wardi gene ayni bokun rengi deisik hali olmus offf fuck u blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hex of weakness'ı daha manalı bişi yapamamışlar adamlar ya. yolda gördüğüm tavşanda bile mortal strike var zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ağlamayın, priest revamp aldı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu arada hemen belirteyim, warrior'um ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 "abi allah askina bu ne ya abi bu adamlar ne priest ten nefret mi edio anlamadim 2 tane geri zekali racial wardi gene ayni bokun rengi deisik hali olmus offf fuck u blizz " ağlamayın, priest revamp aldı işte edit: guncelleyemedim önceki mesajı soz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 night elften nefret ediyo blzizard, orasi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dwarf priest or just a priest !?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 night elften nefret ediyo lafına 12 sayfa cevap yazmak veya yazmamak arasında bir süre kaldıktan sonra sonunda bir sonuca vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 blizz night elf sevmiyor lafi benide bir sure titretti, ama simdi gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 azmo sen human degil misin, hic konusma sen bi kere : ) buyrun, oyun hikayesi olarak gelecekseniz night elflerin immortality si abik gubik pek ilgilendirmiyor bildiginiz üzere oyunculari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 troll priest olarak bir tek s.g'ye sevindim hex yalan olmus zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 iyi iyi zaten bende sevmiyorum elfleri :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oyunun en baba recialları ne lerde, biri shadow malt eder as atar öbürü shadow melt eder charge eder, ibiş ibiş hareketeler obur yandan allahın elf tanıkı dwarflardan iyi tanklık yapar bende kızarım aaa ayıp diye, sonra raciallara buff gelir hazır %1 racil dodge'unuz yetmez bide racial'ınıza dodge gelir miss gibi obur ynanda racial dmg buyunuz adam olur ama hala vıdı vıdı edersiniz ayıp be ayıp daha ne kadar sevicek night elfleri blizzard. Sam'in favorisi cuceler bide dandikken hala konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ne'lerin shadow melt tam komedi zaten gizlilik ustası rogue bile stealth iken evasion cast ettiğinde görünür oluyor.ama ne ler ne hikmetse aimed atıyor. (3 sec castti yannış hatırlamıyorsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 melt dill tabi meld ama yine de eğer bir oyunda ne hunter stealthden çıkıp bana 12093k aimed üzeri 2132k multi koyup trap çakıp feign atıp bi daha trap çakıp üzerine 231123k aimed koyuyosa ben biraz isyan edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tabi konu priest racialları ama madem başladım bitireyim, hadi shadowmeld verdiniz bari güpegündüz olmasın. hangi gölgede saklanıyo bu kulakları yana doğru uzayan canavarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 "melt dill tabi meld ama yine de eğer bir oyunda ne hunter stealthden çıkıp bana 12093k aimed üzeri 2132k multi koyup trap çakıp feign atıp bi daha trap çakıp üzerine 231123k aimed koyuyosa ben biraz isyan edebilirim. " hunter elf olmayınca bunları stealth den cıkmadan yapio ^^; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 evet abi melt diil meld olacak. erimek-kaybolmak vs aklımda öyle kalmış. sorry,çoğ özür dilerim... ps : stealth değil shadowmeld olacak... -faruk abi sen hiç pyro atan rogue gördün mü? -tabide zülküfüm, asıl sen hiç ateş böceği gördün mü? -hönq :??! [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 08:05 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar