Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben şimdi msn deyken ya da oyundayken, internet sayfası bile açmadan kendi kendine reklam pencereleri açılıo. şimdi taratma yaptım ama bişey bulamadı, bi yolu yok mu; explorer hiç açılmasın diye? zaten firefox kullanıorum, silecektim ama bişi olur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sen windows 98 kullaniyorsun , xp sp 2 kullanirsan bir sorun kalmiyacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 fire foxu da sil opera'yı yükle. ben onu kullanıorum duyduğuma göre en güvenli ve hızlısı oymuş.. [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 12:56 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 spyware bulamış. xoftspy/spy sweeper/ad aware ile temizleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 en hızlıı denemeyebilir ama en güvenlisi olduğu bir gerçek. fakat firefox ücretsiz bir programdır ve reklam içermez ancak opera babasının hayrına çalışan bir program değildir. ücretlidir ve ücretsiz versiyonu da bol bol reklamlıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 opera tamamen ücretsizdir ve reklam içermez. yanlış bilgilendirmeyelim. not: 20.09.2005 tarihinden itibaren [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 13:41 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 walla firefox kullandığımdan beri trojan spyware den eser yok... burdan firefox a sevgilerimi sunuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya ben de firefox kullanıorum, şikayetim yok.ama explorer'a elimi bile sürmeme rağmen kendi kendine açılıo reklamlar.bi de çok sık, 2dk da bir. özellikle oyundayken filan çok sinir bozucu bi durum. ad-aware var bende, o bulamadı.diğerlerine bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bende 98'den vazzzzgeçmem diordum. xp'yi yükledim. oh çektim. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ewido yu deneyin syware falan için www.ewido.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @offchu: aktardığım bilgi www.chip.com.tr adresinde senin verdiğin tarihten sonra yapılan bir test açıklamasındandır. testte ie, firefox ve opera karşılaştırılmış, operanın en güvenli, firefoxun 2. ve ie'in sınıfta kaldıı sonucu ortaya çıkmıştır. opera her zman paralı idi ve hala da paralıdır. ücretsiz versiyonunda açılan sayfa içlerine reklam yerleştiriliini yazıyordu sanırım. ama reklamlar kullanıcının hobilerine göre verilmektedir. opera nın parasız olduunu hiç bir zaman görmedim. trial veya reklamlı kullanımı mümkündür.. www.opera.com sitesine bakın bakalım, ücretsiz olan bir progrm için neden sitede kocaman "buy" diye bölüm var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 8.50 beta versiyonu reklamsız ve ücretsizdir tabi onu da aktarmak lazım.. ama bir süre sonra tam sürüm çıkınca yine reklamlı olacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 umarım aşağıdaki daha açıklayıcı olur. said: opera press releases feel free: opera eliminates ad banner and licensing fee oslo, norway - september 20, 2005 opera software today permanently removed the ad banner and licensing fee from its award-winning web browser. the ad-free, full-featured opera browser is now available for download - completely free of charge - at http://www.opera.com. http://www.opera.com/pressreleases/en/2005/09/20/ [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 14:24 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 para kaznamıyolar heralde ne diim :) ya da başka i iş aldılar çok paraları oldu operayı bedava yaptılar :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 spyware girmiş elite bar mı istbar mı ne ona benziyor "webroot spysweeper" ı deneyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 eh, ad-ware taradı, spybot search'ta taradı.bi sürü şey buldular sildiler.ama "yyy102.html" adlı sayfa sürekli çıkıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ctrl+alt+d.elete yap bak bi işlemler bölümünde onunla ilgili bişi bulabiliomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 rundll32 adlı bi program var, kapatsam bile açılıo sürekli. o hariç rnappp var o internet galiba. sonlandırınca kopuyo.başka bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 windows messenger olabilir diycem ama değil sanıım, html felan diyorsun. ad-aware ve spybot'u güncelledikten sonra bir daha dene. pop-up veya pop-under açan bir program yüklenmiş olabilir. program files'ı iyice bi araştır. bi de ctrl+alt+del yaptığında çıkan pencerenin screenshotunu direk buraya koy. belki görmediğin birşeyi gören çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar