iMaNCoRe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu herifin ve arkadaşlarının artık banlanmayı bırakın hesaplarının dahi silinmesi gerekir. dupe rice cakelerle cz de ölümsüzler nerdeyse, onu geçtim, 1v1 de bile alabileceğim bu adamı 30 kişi yüklenmesine rağmen alamıor, keklerin cooldown bile yok bildiğim kadarıyla bu herifler istedikleri gibi canlarını fulleyebiliolar. ayrıca aynı kişi moradonda +12, +14 takılar satıordu, bu da ayrı konu. humanlardan durumu görmeyen kalmadı, en yakın zamanda banlanır ve hesabı silinir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oyunun işi bitti zaten bunları bura yazsan da bişi olmaz adamlar artık legal item yapıo her serverde +8 her çeşit item.. ko ayar tutmas artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 önceleride yazdıgım gibi :) parayı ver seni gm yapsınlar bu oyunu hala nasıl onuyorsunuz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 olay yerinde ben de wardim... iman arkada müslümgürsex onun peşine de bizim parti wardi ben (debuff+malice+parazit) yanimda 65 warior 62 warior 64 assasin 63 mage war.... toplu olarak once priest ine girdik hepimiz ayni anda dalios.. ben debufff atiom sürekli.. priest i yiyemedik... neyse dedik priesttir yenmez... warior a daldik... ayni taktik... tek tek kestiler bizi... warior bana malice ile 2 geçti... 4k canim 1k defansim war gerisini hesap edin işte neyse saten artik charimi sattim kurtuldum oyundan.. da pati den nasi kopacam bilmiom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 verysneaky,sexy_jesse,dragonair bu elemanlarda %10000 kohack mi nedir ondan var.ölmüyorlar,bunlara parasite,malice hiçbişey işlemiyor ve inanılmaz saniyede 11-12 dmg çakıyolar..hayvanlar aleminden ahtapot gelse yapamaz yemin billah..hele a2 tam bunların mekanı ne gm var ne karışan biri..bu hack programları olmasın çoğunun nasıl aslında sıradan olduğu görülür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sexyjesse de program yok lvl i 67 ve itemlari cok iyi ki eski sinbarrierdir ne kadar eski oldugunu bilen bilir ha zaten bundan sonra oyniyamicak *sansur* un biri hackledi itemlarini alamassa birakicak oyunu [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 19:01 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 marlon diyelim lvli 67,nasıl köpürüyo ölmüyo?ben asasım ve minör(köpürcük) bastığımda manam gidiyo ve mana basmazsam lightfeet yapamam ve skill vuramam falan filan...nasıl yapıyo mana basmadan bunları?lvl 67 de böyle bi özellik mi var?hadi onu geçtim 2 kere üst üste spike nasıl vuruyo 2 saniye aralıkla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hayir abi kullanmio o biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 o değilde new_devils miydi neydi onun keklerle benim gibi bir tane daha bp den nasıl kırmızı kıçıyla 55 sefer minor la kaçtığını görünce oyundan kaçtım :) saolsun zate 1,5k olan np mi ona olan sinirim yüzünden bir gecede kaydettim.. arkadaşlara azimli birşekilde aynı trickleri yaptığı için müteşekkirim yoksa azda stress li geçen günlerin sinirini küfür edecek başka birilerni bulamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar