Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kurulum şifresi hakkında bir soru vede expension

Wolker

Öne çıkan mesajlar

cdkey iniz kullanici hesabinizi yaratmak icin kullanilmis durumda. yani artik ihtiyac kalmadi ona. kullanici adi ve sifrenizi kaybetmeyin, yeterli.

oyunu kurarken cdkey sormuyor dogru hatirliyorsam. sadece kullanici hesabi yaratirken soruyordu, onu da su anda oynadigina gore zaten yaratmis durumdasin.

kullanici hesabini bir kere yarattiktan sonra cdkey e bir daha gerek kalmiyor gelecekte format atsan da bilgisayarina.

expansion geldiginde tek yapacagin sey expansionla beraber gelen cdkey ini kullanici hesap detaylarina webden girmek olacak, boylece kullanici hesabin onu da kapsamis olacaktir. diger mmo larda en azindan oyle, soe ninkilerde (eq1, eq2, swg) falan.

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 09:56 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben ole düşünmüyorum adı üstünde expention yani ek bakınız diabloya2 yoksa expention cdsi biseye yaramaz warcrafta aynı regin of couse yoksa frozen cd nden yükleme yapamassın bu billizardın çakallıgı wow a yeni beslıcak biri 2 box alcak daha dorusu ben olebiliyorum simdiye kadar çoğu oyundada böle oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...