Wolker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 merhaba dostar.ben evden taşınma esnasında oyunum kutusunu ve bunula birlikte şifersinide kaybetttim.expension geldigi zaman benden yeniden eski şifreyi isteme durumu oluşursa bu olayı nasıl halledebilrim? : / yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 http://faq.wow-europe.com/en/article.php?id=725 belki senin sorun hakkinda bir bilgi olabilir baktin mi blimiyorum? [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 04:14 tarihinde, lord_gorthaur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yok o link boxımın içinden cdkey çıkmadı desteği :) accountunu expansiona yükseltirken eski cdkeyi istemiceklerdir muhtemelen ama oyun şifreni unutursan bu bilgiye ihtiyacın olacak. şifreni unutmamaya ve kimseye kaptırmamaya bakmalısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yinede bir dene derim bir blizzardan birle konusmak daha mantiklidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cdkey iniz kullanici hesabinizi yaratmak icin kullanilmis durumda. yani artik ihtiyac kalmadi ona. kullanici adi ve sifrenizi kaybetmeyin, yeterli. oyunu kurarken cdkey sormuyor dogru hatirliyorsam. sadece kullanici hesabi yaratirken soruyordu, onu da su anda oynadigina gore zaten yaratmis durumdasin. kullanici hesabini bir kere yarattiktan sonra cdkey e bir daha gerek kalmiyor gelecekte format atsan da bilgisayarina. expansion geldiginde tek yapacagin sey expansionla beraber gelen cdkey ini kullanici hesap detaylarina webden girmek olacak, boylece kullanici hesabin onu da kapsamis olacaktir. diger mmo larda en azindan oyle, soe ninkilerde (eq1, eq2, swg) falan. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 09:56 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben ole düşünmüyorum adı üstünde expention yani ek bakınız diabloya2 yoksa expention cdsi biseye yaramaz warcrafta aynı regin of couse yoksa frozen cd nden yükleme yapamassın bu billizardın çakallıgı wow a yeni beslıcak biri 2 box alcak daha dorusu ben olebiliyorum simdiye kadar çoğu oyundada böle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 rabe, wow serial'ıyla ac.cacarsın sonra burning crusade serialıyla wow account'ını burning crusade'e upgrade edersin. tabiki oyuna sıfırdan başlıyan biri iki kutuyuda alıcak cok normal bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cd key accountunu caldırma durumunda gerekiyor sana başka bir yerde gerektigini düşünmüyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 teşekkür ederim kardeşler sağolun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar