guardteam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 tani scriptim içim tag.uid gibi bir şey düşünüyorum taniştiginiz her kişi hafizaniza kaydolacak. bu nedemek tag.3ef1 1 tag.asdasd 1 tag.dsadas 1 tag.sada 1 gibi gibi taniştiginiz herkez tag oluşturacak sizde eeee bu zarar verirmi aceba yoqsa pek zararsızmı?[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Worldsave cosar, goz cikarmak degil felc eder bu durumda da.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Kullandıktan sonra temizlemeyi öğren mesela tag.hede 1 dii bu tagla işin bittimi tag.hede yaz temizlenir o bole ce gayet nezih bi save e sahip olursun zuhahahhaha[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 o ne be tanıstıgın kişi :D icq yap bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hatta adamın paperdollunda "add to contact list" diye bişi olsun icq listine ekle mauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Taz Karışma yapsın chocuk alla allaaa ...[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 09 September 2003 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ii fikir taz :) hoca dedigim gibi tani sistemi için tek item yaratamadim napacam her tanistigi adam için ya tag ya item verecez değilmi bir item olsa tanistigi herkezi yazsa gene ayni hesap her char a ayni item o iteme okadar tag vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Tag temizleme olayini bile bilmedigimi dusundugunuz icin tesekkurler, ama tanistiginiz birini taga kaydedip sonra tagi silecekseniz o sistemi yazamazsiniz, bu durumda tag silme durumunuz olmaz ve charsave siser. Bilmem anlatabildim mi..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Baggio yaparlar da Mementum gibi bişi olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Su tani sistemini dershane bitmeden bitirmek istiyodum olmayacak tag ile yani mahfolur adama item versek equip etsek aynı sey :) tanisma sistemi iptal :)[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Baggio Herşeyede karşı çıkma be abi kimse sana tag silmeme olayını bilmion demedi Edit:Benim orda söylediğim o sistemdeki tagları temizleyebileceği deil ![hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 10 September 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar