uhrmiller Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 işte gördüklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 buda biraz edit hali sizle paylaşayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 mükemmel.ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 it aat ettiler zaten , gs ın kuklaları görevlerini yaptılar şimdi inönüde yatarlar gs ın altına çok iyi it aat ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fenerin eli shiftden kaçmaz! !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hahaha fener taraftari asil capulcudur, kufur etmez... iyi olmus bu pankarti yayinladigin, kimin it kimin kopuk oldugunu gorduk ;) kopuk diyince yirtik da geldi aklima, serbest cagrisim ahaha 3 unlem olayini yeni gordum, lamerler 111 yapsalarmis bi de ustune. sdfsdf [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 22:52 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 efsane inönüde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ama sonuc olarak puan kaybettik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 truva iyiymis cizimler iyi haha bu mactaki inegol kofte rize cayi 1 ytl var mi? onunla da eglenirsiniz baya kadikoy pendik gittik geldik tekerlemesi misali ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 cok ucuz olmus. bir yerde ruhunuz yeter bir yer de bu. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 haha süfer pankart tabi bi fenerli gözünden bakılırsa ama ne yazik fenerli bakanlar ne zaman fenerli gibi düşünüp hareket etse hüsran oluo.. bkz. geçen sene 3-4 biten maçtada rıza çalımbaya terbiyesizlik yapılmıştı sonuç.. azizbahçe kadıkoyü alsanaaa alsanaa [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 23:26 tarihinde, reampage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aklıma fenerlilerin saraçoğlunda çarşıdan dayak yedikleri gün geldi... teytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 truva atını görünce mi geldi euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ayrıca o ilk resmin silinmesi lazım ben japon bayrağı koyunca silmişti zegna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bana esas komik gelen, kupa maçında 90 dakika fenere edilen küfürleri gurula yayınlayıp en ufak ses kısmayan fanatik beşiktaşlı yönetmen musa çözen, maraton alt bu kareografiyi yaptığında tek bir kare bile göstermemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yani o kadar hazırladık ve elimizdemi patladi diosun, normal hep öle oluo zaten kasmayin bida.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @smoke: ben o maçı ligtv den izledim ve nerdeyse hiç taraftar sesi duymadım.sadece ercan tanerin sesi geliyodu küfürlerleri kısıolardı.ama galiba showtvde direk verildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 evet elimizde patladı yaw... yıkılıyoruz üzüntüden. olayları nereden anlıyorsunuz? hadi söz söylesek yanlış algılıyorsunuz diyeceğim de yazı bu yahu... okuyun rica ediyorum. gözünüzle okuyun yorum yapmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @redogski: show tv'de direk olarak verildi küfürler. sonuçta bu pankart da gereksiz agresif tahrik edici bir olay, göstermemesine lafım yok ama beşiktaş-sarıyer maçında fenere ve aziz yıldırım'a edilen küfürler neden tahrik edercesine zorla dinelttiriliyor. benim lafım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bir arkadaş fenerin kadıköyde çarşılıların dövdüğünü sölemiş sen bunu kişiselliğe döküyosan hergün ben cafede beşiktaşlı dövüyorum vah yazık size ozaman .. ayrıca o beşiktaşlılar alen'inize bir sorun söğütlüçeşme lokomotifin ordaki köprüyü iyi hatırlar dayak yedikleri mevkilerii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 e! siz olaylari istediğiniz tarafindan anlarsaniz bizde istediğimiz tarafindan anlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 arkadaşımızın gittiği maçtan görüntüleri bizimle paylaşması çok hoş bir durum tabiki.ama isterdim ki fenerbahçe takımının bu tetikleyici seyirci şovunu yansıtmasaydı.beşiktaş'lı değilim fenerbahçeli'de değilim...yapılan şovdur.bu şovu türkiye'de en iyi yapan seyircilerin başını fenerbahçe teşkil eder ama bu hiç yakışmadı nasıl ki geçen sene bjk teknik diröktörü rıza çalımbay'a yapılan gereksiz "şov" gibi. isterdim ki fenerbahçe seyircisinin o dev atatürk ve türk bayrağı açtığı , şükrü saraçoğlu stadının o güzel atmosferinde yapılan bayrak şovların yansıtılmasıydı.artık herkesin herkesi isteyerek yada istemeyerek tetiklediği bir döneme girdik.burda yaptığınız bu basit şeyler bile esasında ne kadar çok içten içe içimizi dolduruyor farkında değilsiniz bence.oysaki ne kadar güzel bir maçtı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sergen'in taktığı 2 golü de gördün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 siyah beyaz it yazısını bizimle paylaştığınız içi teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 her fener macından sonra cola kapağı koymaktan sıkıldım bı sefer değişiklik olsun kitap kapağı koyuyorum . 4 . baski [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 02:55 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar