Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

###bilinc e 1v1 teklifi###

Theridone

Öne çıkan mesajlar

y0 y0 y0.... ne olmuş burda ya? hehehe. seven sevmiyen herkese tşkler. 1vs1 teklifi için tabi yapabiliriz ama pek adilane olmaz sanırım. 1vs1 olacağına göre scroller açık yapılacakki manası olsun. kimseyi "ezerim kırarım" "teketek gelsene lan delikanlıysan" falan gibi şeyleri sevmediğimi bilir sevenler. işin dengesine göre mantıken şansın da yok bunu kendimi övmek adına da söylemiyorum. oyun bu aşamaları var ve ben biraz ilerdeyim hepsi bu. ama madem istiyorsun yaparız tabi ki. eşitlik sağlamak adına şöyle bir şey yapabilirim bak ben bufsız olayım sen bufflu ol ne dersin:d

@marlon'a hediye cümle: kılan ağa ıwı 42 ır mage 73 nasyonel poynt (bu cümle birebir birisi tarafından bana söylenmiştir sana hediye edem ehehe)
Sosyal ağlarda paylaş

sorulara toptan yanıt vereyim...

marlon@: ivi kaç nasyonel kaç?

bufsız hp 2100'e yakın bişiler öle diğer 70 rogueler gibi 3000 değil.

endless yersin beni kardeş tırsarım ben senden...

archer 1vs1 çok sıkıcı değil esasında. styx falan olursa yanında hele. bazı yiğit orc okçu arkadaşlar var sanıyorum sırf meraklarında gelir teketek yaparlar benle heheh. özellikle sanırım malezyalıydı (uzakdoğudan bir yerdendi ama) dgwperg diye bir çocuk var onu çok seviyorum (tam emin değilim nikinden) adam respawn basıp tekrar dalıyo (5 scrolü de bitirene kadar) sonra moradonda maksat eğlenmek değil mi diyor eheheh.
Sosyal ağlarda paylaş

bilincde tahminim 2300 falan vardır buffsuz hp ortalama bir 62+ mageninde 2000 yani buffsuzda olabilir magelerde ama warirora karsı 60+ zorlanır baya !

saka bir yana bilinc senin yardımlarınla burda 1 vs 1 isteyen adamlarla toplansak video hazırlasak guzel olur bence... !

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 21:36 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

çarsamba gunu eziq sawasındayım isteyen gelsin kessin zaten lunardan beter oldu 5 kere spike yedim adamda +8 mirage we dv wardı karus komutanı tuttuguna torment midir nedir ondan atıodu 57skilli olur kendisi

gelin uzerimde yapılacak her turlu fantaaaaaziyee acıgım arenaya cagırın yeter

hellspawn:: lvl47 eziq bp el-morad
bilinc benlede teke tek yapsana eline dagger al acık olan asas skillleriyle wur bana

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 21:38 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...