Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

keçi ile evlendirildi

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

sudan'da bir keçiyle cinsel ilişkide yakalanan adamın, hayvanın sahibine 15 bin sudan dinarı (65 ytl) tazminat ödemesi ve keçiyi eş olarak alması kararlaştırıldı.

tecavüzcüye suçüstü

keçinin sahibi alifi, juba post gazetesine yaptığı açıklamada, 13 şubat gecesi, sesler duyduğunu, bunun üzerine harekete geçtiğini, adı tombe olan adamı, keçiyle birlikte yakaladığını anlattı. alifi, "adama burada ne yapıyorsun diye sorduğumda korkup keçinin üzerinden düştü. ben de onu yakalayıp bağladım" dedi.

başlık parası ödedi

yukarı nil eyaletinde yaşayan alifi şöyle devam etti: "ihtiyar heyetine sordum. onu polise götüreceğine, keçiyi eşi gibi gördüğü için sana 15 bin sudan dinarı (yaklaşık 65 ytl) başlık parası ödesin dediler. ben de öyle yaptım. keçiyi adama verdim. bildiğim kadarıyla hálá birlikte yaşıyorlar."

| kaynak |

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 22:13 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

aklıma şey geldi bak, bunun bi benzerini bi taksici anlatmıştı. iranda eşekle basılan biriyle alakalı. tabi bu kadar resmi bi dil kullanmamıştı. hmm ilginç acep gerçekmiydi ki.

"..ha demişler buna eşeğin namusu kaçmıştır alacaksan sen bunu evleneceksan... " gördüğüm en ilginç taksiciler listesinde 2. sırayı aldıydı.

birincisinde;
-seni bean gergin gördüm böyle
-yok ne gerginliği nerdeyiz onu çıkartmaya çalışıyorum. nere burası?
-aaa sean bana bıreaak, relæks oll. böyle bi ræhætlæ
-olacam olacam bi dur hele burayı çıkarayım.
-hem sen böyle sæçlær dağınık falan böyle seviyor musun?
.. (bütün yol konuştuk böyle acaip acaip, siirtliymiş, kafasında güneş gözlüğüyşe falan hagadden ilginç bi taksiciydi.)

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 03:15 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...