Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sudan'da bir keçiyle cinsel ilişkide yakalanan adamın, hayvanın sahibine 15 bin sudan dinarı (65 ytl) tazminat ödemesi ve keçiyi eş olarak alması kararlaştırıldı. tecavüzcüye suçüstü keçinin sahibi alifi, juba post gazetesine yaptığı açıklamada, 13 şubat gecesi, sesler duyduğunu, bunun üzerine harekete geçtiğini, adı tombe olan adamı, keçiyle birlikte yakaladığını anlattı. alifi, "adama burada ne yapıyorsun diye sorduğumda korkup keçinin üzerinden düştü. ben de onu yakalayıp bağladım" dedi. başlık parası ödedi yukarı nil eyaletinde yaşayan alifi şöyle devam etti: "ihtiyar heyetine sordum. onu polise götüreceğine, keçiyi eşi gibi gördüğü için sana 15 bin sudan dinarı (yaklaşık 65 ytl) başlık parası ödesin dediler. ben de öyle yaptım. keçiyi adama verdim. bildiğim kadarıyla hálá birlikte yaşıyorlar." | kaynak | [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 22:13 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bi yastıkta kocasınlar ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 balayında jungle'amı gider artık bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bekarlık sultanlıktır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 şimdi adam bunu kesip yese kan davası çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 allah mesut etsın bol bol sevişirler fantezi dolu bir ömür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 peki keçinin resmini koyup rencide etmeye ne gerek vardı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 evet kafasına kese kağıdı istiyoruz. hem kocasının da ihtiyacı olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yok artık. yakında şöyle bir haberde çıkar. said: kocasına sinirlenen keçi onu 36 yerinden boynuzladıktan sonra, üzerini samanla örttü. ardından bir mağarada başka bir keçiyle yakalandı. tövbe tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 "sudanda cinnet geçiren koca karısını kesip yedi." ehiehiehiehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 evet arkadada yazıcıoglundan gelen türk korsan sidicileri çekim yaparken yakalandı asdpknfpaısnf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bunlara en guzel laf sevınce samanlık seyran olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bayrama ailesine el öpmeye ahıra gider artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 olay cınnet gecıren koca karısını kesıp yedı :p [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 01:29 tarihinde, hydebeach tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aklıma şey geldi bak, bunun bi benzerini bi taksici anlatmıştı. iranda eşekle basılan biriyle alakalı. tabi bu kadar resmi bi dil kullanmamıştı. hmm ilginç acep gerçekmiydi ki. "..ha demişler buna eşeğin namusu kaçmıştır alacaksan sen bunu evleneceksan... " gördüğüm en ilginç taksiciler listesinde 2. sırayı aldıydı. birincisinde; -seni bean gergin gördüm böyle -yok ne gerginliği nerdeyiz onu çıkartmaya çalışıyorum. nere burası? -aaa sean bana bıreaak, relæks oll. böyle bi ræhætlæ -olacam olacam bi dur hele burayı çıkarayım. -hem sen böyle sæçlær dağınık falan böyle seviyor musun? .. (bütün yol konuştuk böyle acaip acaip, siirtliymiş, kafasında güneş gözlüğüyşe falan hagadden ilginç bi taksiciydi.) [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 03:15 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ohannesburgerking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 karakteri hayvanimsi olan bi insanla evlenmektense böyle birseyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cabbarjuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sımdı bunların yavrularıda olur yavru kecıler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 boy boy centaurları olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ahaha vanille ayarı vermişsin yani... habere gelince gazete gördüğümde ohannesburger olmuştum direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 üff keçide taş gibiymiş haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hem bunlar kadınlar gibi konuşmaz, makyaj kuaför falan da yok. her eve lazım bi tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 maşallah civa gibi çocuklarıdaolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aman tanrım ehaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 world of warcraft ta ki tauren nasil olustu saniyorsunuz ? inek+sudan li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar