Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıkıntı

rabe

Öne çıkan mesajlar

şu summon olayı gerçekten saçma tanaristeyim uc den biri beni summonla 3 g diyo yaw kardeseim 2 kisi lzm diyorum ok 5 g diyo şaka gibi bikere party deydim adamı summonladım illa para vercem diyo yaa gerek yok olsun diyo hele mageler 100 water fln veriyolar off belkide soul fire gelene kadar kascam bakalım ozaman da sıkılcammı..
Sosyal ağlarda paylaş

yapma yahu bende yeni lock açtım hunter kasmıştım daha önce büyü yapalım azcık ortamlara akayım diye lock açtım sıkılınıyormu yaf :(
bide lag varken ki gün içinde hala 2000 lerle oynuyorum çok kötü lockla oynamak kaçkez öledüm shadow bolt atıp takılıyo şerefsis sonra kendimi spritte buluyorum ama gece lagsız oynadım süper geldi bana umarım sıkılmam
Sosyal ağlarda paylaş

off tamam açmayacam yeni char :p özüme geri dondum oktayca şunu sölim pvp de bitek rogue zorluyo beni şu lvlde priest warrior paladin mage benim önümde diz çöktüler 40 ta death coil gelene kadar duridler baya bi kesiyo seni ama 42 den sora off succubusa bile ihtiyacın kalmıyo pvp de süper yaw
Sosyal ağlarda paylaş

her karakterde boledır cnm
lvl 20 de baslar bu sendrom
adı ilk levellar sendromu
20 den 24 olmak ıskencedır;
ondan sonrası kolay
sonra 30 olursun
oyunu bırakırsın ıkı gun 34 olana kadar ıskencedır
sonra 40-44
sonra 50 olursun sendrom bıter.
baba olursun 50 olunca cunku
49 ezıktır 50 ilahtır =)
sonra zaten cok guzel ınstance lar var
oyunun en rezıl 2 ınstance ı 40 50 arası
zf ve uldaman iğrennççç
55 ten sonra kral instance lar başlar
zaten wpl epl ungoro silithus kral mekanlar bide bunlara blackrock mountain eklenir super olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"lock dan sonra mage biraz daha sıkıcı gelebilir lvl 40 a kadar bence gayet zayif kaliyor. sonra lock un yaninda pet i mob sana saldirmaya baslayana kadar yari hp si gidio. :) keske benim mage in de bi pet i olsa winterspring den aldigim yeti var gerci ama 3 kullanimlik haramaya kiyamiyorum .) "

aynen yüzde yüz katılıyorum ne diyeyim, keske mageinde yanında bir pet vs benzeri bir durum olsa öyle bir an geliyorki,hele farm yapıyorsanız direk x e basıp kaçasım geliyor. bu arada o mekanik yetilere dikkat et sen yönetemedigin için ister istemez herkese saldırabiliyor..:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...