rabe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 45 lockm var ve acayip sıkıldım oyun şevki isteği kalmadı bu ne yaw hep aynı immolate config burn ok pvp de hiç aç kalmadım onume geleni kesitm mount da beleş ama sıkıldım yaw lock oynayanlar hep bölemi olıyo 60 a kadar siz nasıl dayandınuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 çeşit istersen mage oyna derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 talent deiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 mage rulz ya acayip zewkli, conjure olayı yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 conjugure pfffff sağda solda "summon me some food and water pls" diyen tiplerden öle gına geldiki..... /dnd run out of water and food stock :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 şu summon olayı gerçekten saçma tanaristeyim uc den biri beni summonla 3 g diyo yaw kardeseim 2 kisi lzm diyorum ok 5 g diyo şaka gibi bikere party deydim adamı summonladım illa para vercem diyo yaa gerek yok olsun diyo hele mageler 100 water fln veriyolar off belkide soul fire gelene kadar kascam bakalım ozaman da sıkılcammı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yapma yahu bende yeni lock açtım hunter kasmıştım daha önce büyü yapalım azcık ortamlara akayım diye lock açtım sıkılınıyormu yaf :( bide lag varken ki gün içinde hala 2000 lerle oynuyorum çok kötü lockla oynamak kaçkez öledüm shadow bolt atıp takılıyo şerefsis sonra kendimi spritte buluyorum ama gece lagsız oynadım süper geldi bana umarım sıkılmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yeni bir char acma ara ver tekrar ozlediginde geri don.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 off tamam açmayacam yeni char :p özüme geri dondum oktayca şunu sölim pvp de bitek rogue zorluyo beni şu lvlde priest warrior paladin mage benim önümde diz çöktüler 40 ta death coil gelene kadar duridler baya bi kesiyo seni ama 42 den sora off succubusa bile ihtiyacın kalmıyo pvp de süper yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben hunteri lvl 57 ye kadar kasmistim yani gorebilecegim herseyini gordum hunterin 2 eksiği var bence 40 dan sonra bi acilim yok aynı spellerin rankları artıyor ve bm gitmediysen pet sadece oyuncak agro alsa ölüyor almasa sen ölüyorsun melesi zaten yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 her karakterde boledır cnm lvl 20 de baslar bu sendrom adı ilk levellar sendromu 20 den 24 olmak ıskencedır; ondan sonrası kolay sonra 30 olursun oyunu bırakırsın ıkı gun 34 olana kadar ıskencedır sonra 40-44 sonra 50 olursun sendrom bıter. baba olursun 50 olunca cunku 49 ezıktır 50 ilahtır =) sonra zaten cok guzel ınstance lar var oyunun en rezıl 2 ınstance ı 40 50 arası zf ve uldaman iğrennççç 55 ten sonra kral instance lar başlar zaten wpl epl ungoro silithus kral mekanlar bide bunlara blackrock mountain eklenir super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 suark süper özetlemiş olayı. oynadıkça, ilerledikçe daha çok zevk alacaksın o zamanda ulan amma bağlandım bu oyuna diyeceksin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 lvl 49 dan 50 ye geçmek için insanüstü bi sabır gerekiyor.başka bi serverda lvl 49 paladinim var, yaklaşık 2 aydır 49 :). zaten paladin sıkıcı , bi de 49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 suark tedaviyi koymuş zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 rabe bence pvp den anlayanların olduu bi serverda oyna, en mantıklı çözüm bu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 said: "lock dan sonra mage biraz daha sıkıcı gelebilir lvl 40 a kadar bence gayet zayif kaliyor. sonra lock un yaninda pet i mob sana saldirmaya baslayana kadar yari hp si gidio. :) keske benim mage in de bi pet i olsa winterspring den aldigim yeti var gerci ama 3 kullanimlik haramaya kiyamiyorum .) " aynen yüzde yüz katılıyorum ne diyeyim, keske mageinde yanında bir pet vs benzeri bir durum olsa öyle bir an geliyorki,hele farm yapıyorsanız direk x e basıp kaçasım geliyor. bu arada o mekanik yetilere dikkat et sen yönetemedigin için ister istemez herkese saldırabiliyor..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o mekanik petleri ben engineeringle yapip av de mezarlari falan bos bulunca kullaniyodum super oluyo eheh guardlari cekiyo sen direk mezari aliyosun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar