Draven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Lethenin istegi uzerine en son sarkimin ustune vokalistlik yapti. Ki ilk denemeye gore, bir internet grubu icin, fena degil. Bende backvokal yaptim Dinleyin. Ancak dalga gecenler disipline gonderilicek Mellow Sorrow with Lethe[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 sonlarda kalite düşüo ya.. ses cızırdıyo falan... neyse güzelde vokalin sesi şarkıyı çok bastırıo...[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ben beğenemdim lan bizim en kötü vokalistimiz daha iyi sölüodu[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ama gitarına hastayım hala sölüorum şey sorcam o 7lilerden arpej yapıosun ya lead gitarla girdiğin nota bas telinden sonra arpejle girdiğin nota ya da 3lüsü mü bi hoşluk oluo da orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 solodaki harmoniyi diyorsan evt[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 draven ya şimdi bi daa dinliorum da çok karışık olmuş ya[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ama bu karışıklığın(çok gitarın) iyi mi kötü mü olduğuna karar weremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Bence gayet güzel olmuş. Yanlız Draven senin sesin gayet güzel geldi bana. Niye beğenmediğini ve kullanmadığını anlamadım. Parçaların zaten güzel, e sesin de güzel, bence bu nimetleri kaçırma ve birleştir ikisini de. Bizi bu güzellikten eksik bırakma. Hadi görelim seni. :=)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 eft arakdaki back vokalin sesi gayet güzel yane draven nesi karga anlamadım[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 rezil oldum!!!!!!! BÖHühühhühü!!!!!!![hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yok abi sesin iyiyyse bile mikronfona çok yaklaşmışın faln war bişi kalitesiz olmuş[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Sentenced in vokaline benzemis hehe[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 herkez uyuyodu +2fdb açıp kayıt yapdım. normalde çok sessizdi :D.. asesi arttırmak zorunda kaldı draven..[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 tamam bi denem daha yapın =)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SLASH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Lan efe ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SLASH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ya senin sesini duydum bi gülme krizi geçirdim ama güzel olmuş.. yalıyorum efecim.. ayrıca sanada tebrikler draven :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 pis lethe , fikir benimdi :-P ehehehe[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Yuha mikrofon çok hassas heralde adamın ağaz şapırtıları geliyo yada eleman çok salyalı bi adam :D[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ya birişey rica edicem acaba bi tabını yaparmısınız şarkının çalmayı denemek istiyorumda. Bu arada harika olmuş başka varsa koyun böyle şeyler hoşuma gidiyor.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg [Bu mesaj GICIK2 tarafından 10 September 2003 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Hoş :) [Bu mesaj i-know-karate tarafından 10 September 2003 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 yuh be.. gece gece +20db açı kaydettim. fısıldayarak ne salyası.. sonrada ustune sesi açtık programda.. yuh bea[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Arkadaşları ayakta alkışlıyorum :) gerçekten hoşuma gitti. kayıttaki bikaç ufak teknik sorun fakat güzel bence :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bide bi kaç şey sorucam bilgisayarda mı kayıt yaptınız buna bide hangi programları kullandınız yada bilgisayara nasıl giriş yatpınız biraz bilgi alabilirmiim. :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ayrıca bi kaç kere daha dinledimde şarkının şan kısmında bir kaç yerde vokal şarkıya girerken ölçüyü yarım ölçü kadar kaçırıyor. ama dediğim gibi güzel şarkı bence:)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Oncelikle sagol, begendigine sevindim. Sarki onceden kendimce kaydedilmis, lethe sonradan vokalleri soyledigi icin ustune oturttmasi biraz zor oldu, kaymalar oldu. Gitarin bilgisayara girisini, amfiden line out yapip ordan bilgisayarin ses kartinda Line In yada Mic kismina sok. Ses ayarlarindan recordingden nereye soktuguna gore recording i ona gore sec. Onun disinda asil kayit programi N-track. Baya kolay kullanilan, icinde bi suru effect bulunduran super bir programdir. Ek olarak, ufak edirlemeler icin Goldwave i oneririm. Hem ufak dosya, hemde kullanisli. Bunun disinda geri kalani sana kalmis.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar