Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lethe as Lead Vocals - Mellow Sorrow...BOMBA!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sonlarda kalite düşüo ya..
ses cızırdıyo falan...
neyse güzelde vokalin sesi şarkıyı çok bastırıo...[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!!
Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!!
Mesaj tarihi:
ama gitarına hastayım hala sölüorum
şey sorcam o 7lilerden arpej yapıosun ya lead gitarla girdiğin nota bas telinden sonra arpejle girdiğin nota ya da 3lüsü mü bi hoşluk oluo da orda.
Mesaj tarihi:
Bence gayet güzel olmuş. Yanlız Draven senin sesin gayet güzel geldi bana. Niye beğenmediğini ve kullanmadığını anlamadım.

Parçaların zaten güzel, e sesin de güzel, bence bu nimetleri kaçırma ve birleştir ikisini de. Bizi bu güzellikten eksik bırakma. Hadi görelim seni. :=)[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
rezil oldum!!!!!!!
BÖHühühhühü!!!!!!![hline]KoC
Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe
Mesaj tarihi:
herkez uyuyodu +2fdb açıp kayıt yapdım. normalde çok sessizdi :D.. asesi arttırmak zorunda kaldı draven..[hline]KoC
Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe
Mesaj tarihi:
Yuha mikrofon çok hassas heralde adamın ağaz şapırtıları geliyo yada eleman çok salyalı bi adam :D[hline]Speed cenneti XP:
www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg

Mesaj tarihi:
Ya birişey rica edicem acaba bi tabını yaparmısınız şarkının çalmayı denemek istiyorumda. Bu arada harika olmuş başka varsa koyun böyle şeyler hoşuma gidiyor.[hline]Speed cenneti XP:
www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg

[Bu mesaj GICIK2 tarafından 10 September 2003 11:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yuh be..
gece gece +20db açı kaydettim.
fısıldayarak ne salyası..
sonrada ustune sesi açtık programda..
yuh bea[hline]KoC
Mesaj tarihi:
bide bi kaç şey sorucam bilgisayarda mı kayıt yaptınız buna bide hangi programları kullandınız yada bilgisayara nasıl giriş yatpınız biraz bilgi alabilirmiim. :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Mesaj tarihi:
Ayrıca bi kaç kere daha dinledimde şarkının şan kısmında bir kaç yerde vokal şarkıya girerken ölçüyü yarım ölçü kadar kaçırıyor. ama dediğim gibi güzel şarkı bence:)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Mesaj tarihi:
Oncelikle sagol, begendigine sevindim.

Sarki onceden kendimce kaydedilmis, lethe sonradan vokalleri soyledigi icin ustune oturttmasi biraz zor oldu, kaymalar oldu.

Gitarin bilgisayara girisini, amfiden line out yapip ordan bilgisayarin ses kartinda Line In yada Mic kismina sok. Ses ayarlarindan recordingden nereye soktuguna gore recording i ona gore sec.

Onun disinda asil kayit programi N-track. Baya kolay kullanilan, icinde bi suru effect bulunduran super bir programdir.

Ek olarak, ufak edirlemeler icin Goldwave i oneririm. Hem ufak dosya, hemde kullanisli.

Bunun disinda geri kalani sana kalmis.[hline]If we die, we all die together.
  • Yeni Oluştur...