Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

invadoria


Disappear

Öne çıkan mesajlar

3 hafta kadar once invadoria isimli burning legiondaki turk guildine katildim forumdan tunca , oyundan stareus ve modigliani var diye hersey iyi guzel basladi. molten core yapilirken benden fire res item toplamam istendi okulum oldugu icin yavas yavas toplamaya basladim. gecen hafta molten core rundan , invadoria ile ilk molten core'um nightslayer chestpiece dustu ve ben alabiliyomusum bende aldim ve -60 dkp oldu.bugun tekrar mc vardi baktim dkp me -14 kalmis . neyse efendim bugun bana cok guzel bi whisper geldi molten core'a alinmiyomusum sebebi dkp si en az olan rogue musum ve zaten gelsemde bisi alamazmisim. eh iste boyle sacma salak bi sebep soylenince gercekten tepem atti ve aciklama yapmadan guildden ciktim. bir kac arkadas neden ciktin dedi acikladim ama bi 5 dakika sonra guilddeki yaklasik bi 15 tane densiz insan chest runner , alirim chesti kacarim diyosun falan diye aptal aptal konusmaya basladi ben sunu soyluyorum ben wow'a betada basladim asr ile bl de basladim. heralde su anda oyun acildigindan beri oynayan ama hala shadowcraftla gezen tek rogue benimdir. bana oyle gelip bitane aptal chestin lafini yapmayin lutfen. ayrica son olarak forum halkina sunu soruyorum sizce dkp yok diye mc ye alinmamak makul bir sebepmi?
edit: ha benim bunu buraya yazmamin sebebi nedir? ben bu kadar suredir oynuyorum bu oyunu bir kere ninja damgasi yemedim iki tane eblek insan yuzunde ninja damgasi yemem

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 16:41 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o ns chesti disenchant edip de nexus'lari arkadaslara verirsin olay kapanir. yoksa `chest runner` diyen de haklidir `ninja` diyen de.. ki arkadaslar var arada diyorsan daha da kotu.
her runa guilddeki herkes gelecek diye bir kural yok. sira beklemeyi bileceksin. ki sana karsi bir hareket olmadigi daha ilk runundan ns chesti almana izin vermelerinden belli.. cirkin bir davranis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wissy anlatamiyorum galiba , 6 tane rogue var mc 4 te baslicak 4 30 falan olmus hala yeterince online yok bana deniyoki dkp yok gelmicen. ben bunca zaman beklemisim bana adam gibi bi sebep soylense tamam derim bwl lere alinmiyorum sesimi bile cikarmiyorum adam bulunmadiginda cagirildigim zaman gidiyorum. bunun sira beklemeyle alakasi yok bana gore
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eger reserve diye bisey varsa, yani mc ye gitmemene ragmen gitmis gibi dkp vereceklerse, haklilar aslinda.
diger türlü sacmalik tbiki.

edit: ha bi de su var ki, mavi var diye bwl ye almiyip, dkp az diye mc ye almiyorlarsa orda sorun vardir. gerekirse officerin cikip (mantiken mc dropunun kalmamis olmasi lazim, veya 2-3 tane dropu vardir) mavili adama yer vermesi gerekir guildin genel durumunun düzelmesi icin.

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 17:09 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dostum senin amacını anlayamadım. ns chesti almışsın. sonra anlaşmazlık olmuş guildden çıkmışsın tamam.. bi run a gelemedin diye guildden çıkmanda bana göre çok yanlış tabi. ama o senin bileceğin iş tartışmam bile.

sonra invadoria dan bir iki kişi senin için ninja demişse sen nasıl olupta gelip bütün guildi,sistemi,officerları kötüleyen bi topic açabilmişsin anlamadım. kaldı ki bu adamlar sana ilk günden ns chesti vermişler. seni bu guildin bütün elemanlarıyla eş tutup 1 yıldır invadoriadan olan adam alamamış chesti sen almışsın.
onuda geçtim burası bl forumlarımı böyle bütün guildi kötüleyici bi topic i buraya. çoğu alakasız insanların gördüğü bi yere invadoria başlığı ile açmışsın.
bende invadoriadayım ilk kurulduğu günden beri ve bir tane bile haksızlığa, eşitsizliğe rastlamadım gördüğüm kadarıyla olmaması için de ''officerlar'' tarafından özellikle çaba harcanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tarafsiz yerde tartismak icinde konuyla alakasi olmayan, ayni realmde bile oynamayan `maksimum objektif` birine `he takil lololo` demek de mi var?

madem ki epic runner degilsin ama invadoria'nin yanlis yaptigini dusunuyorsun, once o item neyse de ceker nexuslari verirsin guilde, sonra gelir burada sana yapildigini dusundugun haksizligi paylasirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadigim nokta su.
buraya tartismaya, paylasmaya, anlatmaya geliyorsun. sonra senin gibi dusunmeyenlere `ultra zeki hebe` `he takil sen` gibi bizim pati'de pek de hoslanmadigimiz tarzda yaklasiyorsun. bence senin derdin biraz farkliymis : olayi kendi bakis acindan anlatip insanlarin destegini almak. farkli acilardan bakanlara ise saldirmak serbest herhalde..

de degilsen de `destroy` edersin once. sonra burda anlatirsin derdini. madem ki `epic hungry` degilsin, `epic runner` degilsin.

iste bu yuzdendir ki buyuk guildler insanlari 2-3 run initiate olarak alip dkplerini harcama sansi vermiyor. ilk rundan istedigini alip da sonra ufacik sorunlarda satis olmasin diye..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

35g a bi nexus alınır cok muhim bişiy diilde yapilan şey abarti haksız yada sacma olsa bile (ki bence cok degil) gquit yapmadan bi oturup dusunmek lazim. ha istedigin ortami bulamamissindir, oyunda eglenemiosundur vs o zaman hani officerlara derdini döker ayrilsin. herkesi memnun etmek mumkun olmuyo o yuzden biraz sineye cekmek lazim.
(bu arada disapp la ao da oynamiştim bi item icin sorun cikarcak biri diildi, yada salliyorum :p)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...