Disappear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 3 hafta kadar once invadoria isimli burning legiondaki turk guildine katildim forumdan tunca , oyundan stareus ve modigliani var diye hersey iyi guzel basladi. molten core yapilirken benden fire res item toplamam istendi okulum oldugu icin yavas yavas toplamaya basladim. gecen hafta molten core rundan , invadoria ile ilk molten core'um nightslayer chestpiece dustu ve ben alabiliyomusum bende aldim ve -60 dkp oldu.bugun tekrar mc vardi baktim dkp me -14 kalmis . neyse efendim bugun bana cok guzel bi whisper geldi molten core'a alinmiyomusum sebebi dkp si en az olan rogue musum ve zaten gelsemde bisi alamazmisim. eh iste boyle sacma salak bi sebep soylenince gercekten tepem atti ve aciklama yapmadan guildden ciktim. bir kac arkadas neden ciktin dedi acikladim ama bi 5 dakika sonra guilddeki yaklasik bi 15 tane densiz insan chest runner , alirim chesti kacarim diyosun falan diye aptal aptal konusmaya basladi ben sunu soyluyorum ben wow'a betada basladim asr ile bl de basladim. heralde su anda oyun acildigindan beri oynayan ama hala shadowcraftla gezen tek rogue benimdir. bana oyle gelip bitane aptal chestin lafini yapmayin lutfen. ayrica son olarak forum halkina sunu soruyorum sizce dkp yok diye mc ye alinmamak makul bir sebepmi? edit: ha benim bunu buraya yazmamin sebebi nedir? ben bu kadar suredir oynuyorum bu oyunu bir kere ninja damgasi yemedim iki tane eblek insan yuzunde ninja damgasi yemem [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 16:41 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 peki harcadığın dkp yi nası geri alıcaksın bide mc runlara giderken böle bişeden haberdarmıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bana dendiki bwl lere gelemeyebilirsin ustunde sc var diye mc icin officerla konustugumda gelirsin tabiki dendi. bana deselerdiki fire res dusuk gelme bisi demezdim ama dkp yok diye molten core'a alinamak ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yaptigin zaten nasıl ninja olsun dkp ile almısın chesti birde o dkp dusuk diye alınmaman saçma olmuş mc/bwl/onyx yapamazsan nasıl artmasının bekliyorlar dkp nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 %100 haklısın niye soruyosun ki millete:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 o ns chesti disenchant edip de nexus'lari arkadaslara verirsin olay kapanir. yoksa `chest runner` diyen de haklidir `ninja` diyen de.. ki arkadaslar var arada diyorsan daha da kotu. her runa guilddeki herkes gelecek diye bir kural yok. sira beklemeyi bileceksin. ki sana karsi bir hareket olmadigi daha ilk runundan ns chesti almana izin vermelerinden belli.. cirkin bir davranis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ninja diyen nasıl haklı ml nin özelliği o zaten ninja olsa olsa ml olur :) wermeselermis item ı .. o item ı aldı die çikardilarsa dkp yetmio die almadılarsa çikmakta haklısın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dkp yetmiyor diye almıyorlarsa,dkpn nasıl yükselecek o da ilginç tabi.ama ilk günden chesti sana vererek sana bir garezleri olmadığını göstermişler,en azından sineye çekebilirdin yinede.sonuçta o runda rog itemi çıktığında,sonrasında sen giderdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 wissy anlatamiyorum galiba , 6 tane rogue var mc 4 te baslicak 4 30 falan olmus hala yeterince online yok bana deniyoki dkp yok gelmicen. ben bunca zaman beklemisim bana adam gibi bi sebep soylense tamam derim bwl lere alinmiyorum sesimi bile cikarmiyorum adam bulunmadiginda cagirildigim zaman gidiyorum. bunun sira beklemeyle alakasi yok bana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 eger reserve diye bisey varsa, yani mc ye gitmemene ragmen gitmis gibi dkp vereceklerse, haklilar aslinda. diger türlü sacmalik tbiki. edit: ha bi de su var ki, mavi var diye bwl ye almiyip, dkp az diye mc ye almiyorlarsa orda sorun vardir. gerekirse officerin cikip (mantiken mc dropunun kalmamis olmasi lazim, veya 2-3 tane dropu vardir) mavili adama yer vermesi gerekir guildin genel durumunun düzelmesi icin. [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 17:09 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aynen benimde dusuncem o 2 tane rogue officeri var gerekirse onlar yer versin olurlermi bir runa gelmeseler. ayrica penth ole gelmedigim zaman dkp verme gibi bisi yok gitmezsen dkp almiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 1 run icin guildden cikacak adamdan guilde fayda gelmez bence. invadoria 1 tane ns chest'i `epic runner`a kaptirip ucuz kurtulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 wissy he canim takil sen epic runnerim o yuzden 1 senedir shadowcraftlarla geziyorum canim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dostum senin amacını anlayamadım. ns chesti almışsın. sonra anlaşmazlık olmuş guildden çıkmışsın tamam.. bi run a gelemedin diye guildden çıkmanda bana göre çok yanlış tabi. ama o senin bileceğin iş tartışmam bile. sonra invadoria dan bir iki kişi senin için ninja demişse sen nasıl olupta gelip bütün guildi,sistemi,officerları kötüleyen bi topic açabilmişsin anlamadım. kaldı ki bu adamlar sana ilk günden ns chesti vermişler. seni bu guildin bütün elemanlarıyla eş tutup 1 yıldır invadoriadan olan adam alamamış chesti sen almışsın. onuda geçtim burası bl forumlarımı böyle bütün guildi kötüleyici bi topic i buraya. çoğu alakasız insanların gördüğü bi yere invadoria başlığı ile açmışsın. bende invadoriadayım ilk kurulduğu günden beri ve bir tane bile haksızlığa, eşitsizliğe rastlamadım gördüğüm kadarıyla olmaması için de ''officerlar'' tarafından özellikle çaba harcanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben kesinlikle butun officerlari butun guilddekileri kotulemedim. benim orda yazdigim bana chest runner vari aptal aptal sey yazanlara. okumadan bisey yazma. ayrica buraya yazmamin sebebi bu konuyu tarafsiz biyerde tartismak, naapsaydim gidip invadoria forumlarinami yazsaydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tarafsiz yerde tartismak icinde konuyla alakasi olmayan, ayni realmde bile oynamayan `maksimum objektif` birine `he takil lololo` demek de mi var? madem ki epic runner degilsin ama invadoria'nin yanlis yaptigini dusunuyorsun, once o item neyse de ceker nexuslari verirsin guilde, sonra gelir burada sana yapildigini dusundugun haksizligi paylasirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 enchanter degilsem nasil vericem nexuslari bay ultra zeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 anlamadigim nokta su. buraya tartismaya, paylasmaya, anlatmaya geliyorsun. sonra senin gibi dusunmeyenlere `ultra zeki hebe` `he takil sen` gibi bizim pati'de pek de hoslanmadigimiz tarzda yaklasiyorsun. bence senin derdin biraz farkliymis : olayi kendi bakis acindan anlatip insanlarin destegini almak. farkli acilardan bakanlara ise saldirmak serbest herhalde.. de degilsen de `destroy` edersin once. sonra burda anlatirsin derdini. madem ki `epic hungry` degilsin, `epic runner` degilsin. iste bu yuzdendir ki buyuk guildler insanlari 2-3 run initiate olarak alip dkplerini harcama sansi vermiyor. ilk rundan istedigini alip da sonra ufacik sorunlarda satis olmasin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 lololo :p adam haklı abi okuyun görün chesti almısta ilk gundende bilmemne.. chesti werende dkp yok die almayanda onlar.. [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 17:49 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben bitek sana diyorum demekki sende bisi var wissy bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dkp konusu gercekten komik geldi ama diğer konu için birşey diyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bir sey var degil. bir tek ben sana `haksizsin` demisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sorun bu zaten 2 . si ayrı konu mu sizce? git uluslar arası guilde bakalım öle bi sorun olcak mı:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 35g a bi nexus alınır cok muhim bişiy diilde yapilan şey abarti haksız yada sacma olsa bile (ki bence cok degil) gquit yapmadan bi oturup dusunmek lazim. ha istedigin ortami bulamamissindir, oyunda eglenemiosundur vs o zaman hani officerlara derdini döker ayrilsin. herkesi memnun etmek mumkun olmuyo o yuzden biraz sineye cekmek lazim. (bu arada disapp la ao da oynamiştim bi item icin sorun cikarcak biri diildi, yada salliyorum :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 spawn77 arkadasimizda invadoriadanmis benim gorusume katilmiyo ama ona bisi dememisim dimi wissy ... evet enginar ao oynamisligim vardir uzun sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar