CESURYUREK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kırlareli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ehühe istiklalde yok he bilmiyorum o zmn gidip sormadım rolmu yapıyorsun yoksa gercek halinmi diye inan sormaya kalksam aksama kadar sürerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ilginç tabi, istiklalde yürüyen kıza bakıp btn bu özelliklere sahip olduğunu düşünebilmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 olede bir yetenegimiz var iste üstünden hareketlerinden anlasılıyo tabi tecrübeli olmak lazım herkes yapamaz allah vergisi napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 burda bittin işte. tamamen kolpa olduğun anlaşıldı. görüşlerimin doğruluğunu kanıtladığın için saoll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ehue kolpa kelimesinin anlamını bilmeden konusma ya sende ne bicim kuyruk acısı varmıs bole savunuyosun bu tipleri anlamadım biraz insan icine cık sanal hayata baglanma insanları gor ondan sonra yorum yap tabi bide lise hayatından kopmak lazım üniformanı cıkar git bir üniversiteye etrafına bak bakalım benim aksimi soleyen baskası varsa ünilerde yoktur kardesim bole tipler istiklaldede yok bütün kızlar normaldir ozur dilicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 "burda bittin işte. tamamen kolpa olduğun anlaşıldı. görüşlerimin doğruluğunu kanıtladığın için saoll. " saoll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 okthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 pardon solemeyi unuttum ozur diliyorum karsımda tecrübeli birisi var zannettim boyle oldugunu bilseydim bastan senle polemige girmezdim ayrıca seninde bana tesekkür etmen lazım insanlar hakkında biraz bilgi edindin neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 of of...kötü oldun sen, tmm kapattık konuyu, kasma tmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yoo konuyu tartısıyoruz madem amacın tartısmak gel tartısalım kacmaya kasma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bn gayet iyi anlattım. anlamamak sorunsa bni ilgilendirmez. ölle bi sorun olmıcağını umuyorum.yazdıklarımızı bi daha bi daha oku, bi anda dank etmesini dile, olucaktır. şimdi çıkıorm iyi okumalar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 izmir'in kızları demişsinizde yalı harbi onlardan dolu. alsancak neyse kordon mekanı var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 paranız varsa takılın bunlarla, yoksa kendinize göre bulun. ekşın girls bunlar, başka özellikleri yok. tr de her çeşit kız var. günümüz kızlarının bazıları bööle, hepsine birden denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bende ole diyorum bazılarına anlatılmıyoki arkadaslar bole tiplerin filmlerde olduklarını zannediyolar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 böle insanların normal olduğunu sananların allah belasını versin esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 böle kızlar olmadıgını söleyenler bi özel üni kapısından girsin de baksın, bizim okul silme bunlarla dolu ama hicte koymuyo hep beraber gülüyoruz egleniyoruz yani o kadar da dert etmeye, belalarını vermeye gerek yok eglenceli ekşın kisiler kendileri.. bide erkek sürümleri var bunların hani her gece 350 ytl ye sise actırıp düz hesap olsun diye 150 de bahsis bırakan tipler, iste onlar uzak dursun benden.. aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 eheu oda güzelmiş :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 senin versin allah belanı. bende sevmiyorum öyle tipleri hatta fırsat buldukça çaktırmadan dalga geçiyorumda,onlardan insanları grupladıkları için nefret edip sen onları grupluyosun?bence bi farkınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 said: @fefe : inan büyük bir çoğunluk böyle, bende olan çoğunluğa yazdım.. said: 2. kere diorumki bir alıntıdır. tartışmaları bana doğru yonlerdirmeyin pls. aferin [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 16:35 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 herkes bi anda avukat olmuş ne güzel ne güzeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Genelleme yapmaktan neden bu kadar çok hoşlanıyorsunuz ben anlamıyorum son günlerde . Tamam böyle kızlar da var yalan değil ama böyle olmayanları da var pek tabi . Böyle bir yorum yapma gereği nerden çıkıyor 2 günde bir artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 said: aykan özelden cep numaramı veriyorum, böleleri denk geldimi hakaret yerine misal; "allah belanı versin!" yerine "sıfır beşyüz otuzikiii altı yüzz kırk yedii.. " diyosun ;) 0_o lol... walla fistan dolu olursa banada gönderebilirsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar