Gilth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Evet arkadaslar ben gecen gun basladim lvl 5 oldum atlantean serverindeyim nikim Giltho :) , eger birlikte grup yapip takilmak isteyenler varsa icq:85184038 beklerim.... Clan' da deilim de neutral de deilim de , diger gruptanim, simdi adini unuttum pardon :)...[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 :) Omni :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Gilth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ehu :) sagol absolut... birsey soracam ya simdi daocdaki gibimi ao'dada yani belirli bi levelden sonra rvr ye yada ne bilim training arealardan cikip ne zaman savasmaya baslanir , kac lvlden sonra? Sagolun...[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Shadowlands aldınmı biz yerimizde duramayarak Shadowlands in başlamasını bekliyoruz eğer aldıysan (çok emin değilim betasını oynayan birileri doğrularsa iyi olur) sanırım Clan ve Omni olayı ortadan kalkıyor factionlar başlıyor. Eğer aldıysanda ben yeni karakter açacağım "Keeper" (bi söz verdik "Lost Chapter"a dönemem artık)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Gilth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ya cok buyuk bi salaklik yaptim, omni shopa gidip clan app formu aldim cift tikladim yese bastim ve yaklasik 3 saatten beri omni sehrinde reskil yiyorum guardlardan, arkadaslar app formu getirdiler omni icin tekrar ama nondrop oldugu icin veremiolar bende shopa gidebildim binbir zorlukla ama clanda oldugum icin acamiyoruzm off napicam ben ya yardim lutfen... Page attim ama kimse gelmio 3 saatten beri... Varmi bir cozumu bu isin? yada hic olmadi clanin teritorsine gidecek bi birsey varmi yada ucakla gelip beni biri alsa dicem ama abarti olacak :)... nEyse yardim yardim lutfen...[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Hmm bir kaç tane çözümü var sanırım aklıma gelen birisi yeni bir char açman direk Clan tarafında 5 lvl çok hızlı alınır anlatırız bize bi tell atarsan. Bir diğeri ki bu en mantıksız ve zor olanı o application formlardan bir tane daha alıp 48 oyun saati geçtikten sonra tekrar omni olman ve ardından neutrallara ait bir bölgeye gidip orada kullanman. Vede senin en çok başını ağrıtacak olanda muhtemelen şu anda Rome Green de bulunuyorsun ve buradan Rome Red e geçmen Rome Red iki bahçenin ortasında havuzun olduğu yer orada büyük üç tane kapısı olan bir alet göreceksin oradan Omni Ent e arkasından oradan Omni Trade ve arkasından oradan ICC ye gitmen ki üç geçittede guardlar bulunuyor.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Gilth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yaf o kadar kasmistim he 12 saat de lvl6 ya yaklasmistim bugun sabah 9 da uyudum, ama silecez tek cagre o, clana mi girem turkler ordami? yardim edecekmisiniz peki?[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben geçen yaz kısa bi süre oynadım herkes clan'dı ve pek eğlenioduk akşamları mish yaparken[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 simdi soyle bir yontem var illa charini silmek istemiyorsan ben seni gelip alabilirim ama 5-6 lvl icin mapsiz dolasmana degmez cünkü clan maplerini yukliyemiyceksin skill vermeden
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bence yeni bi char ac. istersen beraber kasariz. ben de bi tane crat acacam bi kac haftadir. üseniodum acmaya. =) clan ol tabi. omni boş![hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Gilth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 dextra tamam icqnu yazarmisin yada benim icqmu al yukarda yazdim da takilalim beraber... bu aksama acilinca baslariz hemde.baska katilmak isteyenler varsa yazsin onlardada beraber kasak...[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Öne çıkan mesajlar