GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ultima ile ilgilenen tüm arkadaşlar yeni bir server açılmıstır xanthos uo uo adına çok güzel gelişmler var eğer ilgilenen warsa www.xanthos.gen.tr den gelişmeleri öğrenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 osi sponsor olmus ondan burda,ayar vermeye kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben basladım.. var mı baska insan patiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ernestoche Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 nasıl osi sponsor olmuş anlamadım.servere girdim tokinana filan acık değil bir cok publicden geri kalmış.birde osi clon takılmıyolar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 richard garriotin serveri bu, osiden ayrilip kurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sayfada hiç bir yer açılmıyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 forum morum acılmıyo bisi anlayamadıkki sitedn .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ernestoche Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 servera girdim baktım maplar filan kapalı bi kaç map acık o kötü söyle osi bazlı bir server olsa cok iyi olcak türkiyedeki free uo piyasası canlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 staff la msn den konuştum forumların olmamasının sebebini sordum (olmamasına ben de gıcıktım) web tasarım ve forumu yapan arkadaş biraz rahatsız olduğundan son ayarları yapılacak ve ondan sonra faaliyete geçecek bu yüzden bekletiyolarmış forumu bir haftaya kalmaz açılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ahh ahh bu konu ne guzel kitlenirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kitlensin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 nah kitlenir mod paneli mi var, uo emu bölümü çöplüğe döndü :(((((8888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 osi nedir ki? halt etmiş bu serverın yanında :p iyi ki ultima online'ı bırakmışım. ben server açsam daha güzel olur bea. önüne gelen bebe server açıyor. vermişler çocukların eline bi oyuncak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 olsun biz psişik güçlerimiz ile kitleriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar