Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow ve kurtlar vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
polat adında paladin ve petlere takılan polat,alemdar isimlerinden sonra oyunun k.o. ya döndüğünü resmen açıklayabiliriz... yazık oldu, ruhuna el fatiha..
Mesaj tarihi:
arathideki tarlalarda ki inekleri tameleyince hunterlar binek hayvanlarının taurene dönüştüğünü biliyomuydunuz ?
yalanlar serisi v.1.02

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 16:19 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
haha bende bi orc hunter acmistim nicki infaz di hayvanin adinada kopegimin adini koymustum acikcasi boyle seylerle oyun gitmez turkden baska kim anlar kimse ben nickimi recep de koysam wow dunyasinda bi karakter adi sonucta turk olmus yunan olmus farkedermi :d belki benim karakterim turk eskiden zaten cok savasci bi milletmisiz al iste orc adida infaz(hos bu ozel isim degil ama :d)
Mesaj tarihi:
ya ben danimarkalılardan beklerdim ama adamlar ateşli sekilde tartısıolar filan böle su karikatür mevzusunu" aa bu kadar önemli mi waybe" filan gibi mearak edio adamlar biz if de genele wts bla bla yazioruz .... kufur gelioo adamı tanısam dicem adama laf ettik ondan böle ..
tövbe tövbe..
bl demisiniz ki öle sıra filan gelmio..

darksarrow lvl 60 ne hunter!
Mesaj tarihi:
bl = k.o. dur abi buna emin olabilirsiniz bl de çok az kaliteli insan vardır bence bunun yanı sıra zaten türklerde bi gırgır olayı vardır misal benim petin adı : allience deişmem allience benim petimdir falan anlamında serverda isim yapmış petim var :) ahahah
Mesaj tarihi:
garip, ilginç bir durum ama bakın burada bile tartışılıp konusuluyor gulunuyor, iyi yada kötü oyuna bence renk katıyor, kimi dalgasına kimide "harbiden" fan oldugundan takıyor..
Mesaj tarihi:
hic ko filan oynamadim, ilk oynadigim oyun wow, kurtlar vadisini hic izlemedim, netten duydugum kadar bilgim var hakkinda ama ilk actigim karakter haric butun actiklarimin ismi turkce. ne oldum ben simdi cahil mi?
Mesaj tarihi:
ya bi player petine veya kendine zortlar vadisi nden bi nick uygun gördü die oyun nie ko ya dönsün nasıl bi mantıktır anlayamadım.. öyle görmek istediğin sürece görürsün wow çoğu serverda hala yeterince kaliteli bana kalırsa..
  • Yeni Oluştur...