Claim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 polat adında paladin ve petlere takılan polat,alemdar isimlerinden sonra oyunun k.o. ya döndüğünü resmen açıklayabiliriz... yazık oldu, ruhuna el fatiha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kendi adı polattır belki. ayrıca polat alemdar koysa ne olurki petin adını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben petimin adını traktör koymuştum, gitti oyun... kkthxggbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 elbet olucakti, gül gec :) ayrıca kendi adını koymak kotu bişey mi? benim 26 hunterım var ve petimin adi dory oho:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arathideki tarlalarda ki inekleri tameleyince hunterlar binek hayvanlarının taurene dönüştüğünü biliyomuydunuz ? yalanlar serisi v.1.02 [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 16:19 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 taurene laf yok. /moo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 haha bende bi orc hunter acmistim nicki infaz di hayvanin adinada kopegimin adini koymustum acikcasi boyle seylerle oyun gitmez turkden baska kim anlar kimse ben nickimi recep de koysam wow dunyasinda bi karakter adi sonucta turk olmus yunan olmus farkedermi :d belki benim karakterim turk eskiden zaten cok savasci bi milletmisiz al iste orc adida infaz(hos bu ozel isim degil ama :d) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 isime bukadar takma kafanı :) hatce http://wow.allakhazam.com/profile.html?269455 [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 18:45 tarihinde, yevaud tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 isme polat pet e de mamati , apdulley yada gullu koysa daha orjinal olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bence pete polat gayet guzel. işte o polat benim kopeğim olur ulennn diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 haha guzel bakiş açısı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 walla durup dururken küfür eden türkler oluo bazen iice ko ya doru bi gidiş war hayırlısı.. hatce abi/abla biraz pvp yap yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 k.o. veya wow olsa ne olcak turkler heryerde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 serverda saatte 1 bg geliyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Nerf Polat Alemdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya ben danimarkalılardan beklerdim ama adamlar ateşli sekilde tartısıolar filan böle su karikatür mevzusunu" aa bu kadar önemli mi waybe" filan gibi mearak edio adamlar biz if de genele wts bla bla yazioruz .... kufur gelioo adamı tanısam dicem adama laf ettik ondan böle .. tövbe tövbe.. bl demisiniz ki öle sıra filan gelmio.. darksarrow lvl 60 ne hunter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bl = k.o. dur abi buna emin olabilirsiniz bl de çok az kaliteli insan vardır bence bunun yanı sıra zaten türklerde bi gırgır olayı vardır misal benim petin adı : allience deişmem allience benim petimdir falan anlamında serverda isim yapmış petim var :) ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bl de bi orc hunter famele vardı adı kaltak peti nin ismi fahişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 garip, ilginç bir durum ama bakın burada bile tartışılıp konusuluyor gulunuyor, iyi yada kötü oyuna bence renk katıyor, kimi dalgasına kimide "harbiden" fan oldugundan takıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hic ko filan oynamadim, ilk oynadigim oyun wow, kurtlar vadisini hic izlemedim, netten duydugum kadar bilgim var hakkinda ama ilk actigim karakter haric butun actiklarimin ismi turkce. ne oldum ben simdi cahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya bi player petine veya kendine zortlar vadisi nden bi nick uygun gördü die oyun nie ko ya dönsün nasıl bi mantıktır anlayamadım.. öyle görmek istediğin sürece görürsün wow çoğu serverda hala yeterince kaliteli bana kalırsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar