Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bana acil pentium s anakart lazım p166 mhz icin (soket 7) nereden bulabilecegimi bilen yada elinde olan varsa mesaj atsın birde mevcut anakartta pcı yuvası yandı galıba ekran kartı calısmıyor ama diger pci yuvalarında hicbir bilesen yoktu onlarda calısmıyor biri yandımı hepsimi yanıyor bunların kendim tamir edebilir miyim?? elinizde cok eski parcalar varsa onlarada talibim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 elimde bir tane anakart var, şu anda markasını hatırlamıyorum ama teknik bir sorunu yok, üstünde 200mhz pentium mmx işlemci takılı. atx board diye hatırlıyorum bayağı yüksek sayıda pci ve via slotlar var. hatıra diye tutuyordum ileride çalıştırırım diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 var bende pentium166 kasa. nası yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sanırım pazar alanı biraz daha uygun olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yazıcıoğlu'nun üst katlarında ikinci el malzeme satanlarda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=122971 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar