Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oku beni.


Kenjuro

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 2.5 yıldır knight online oynuorum artık baymaya başladı bu oyuna başlamak istiyorum acaba nasıldır bu oyun bana kısaca özetleyebilirmisiniz ko daki gibi party ile lvl mi kasıyoruz skill vuruyoruz hp mana pot alıoruz ? ko daki gibi cz varmı belli günlerde savaş mı var hangi server en yenis siz hangi serverdesiniz ve indireceğim siteyi falan yazarsanız sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kenjuro bırak olimpiyayı gel buraya :p ko nun sonu yok bu oyun gayet guzel en azından kendi cabanla biseyler yapabilecegini hissediyosun oyuna baslar baslamaz.aramilinde soyledigi gibi athens yeni bi server ve cogunluk 15-20 suan ben baslayalı 2 gun oldu gayette memnunum athenste bildigim ve elimden geldigince yardım ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

guild ile clan aynı anlamı taşıyor zaten. item filan olarak sıkıntı çekmezsin. o kadar fazla item düşüyor ki bazılarını almıyorsun bile :) ekonomik yönden sıkıntın olmaz :) athens serveri çok yeni orada başla bence.
cd satan yerlerde bulamazsın sanırım ama oynanan bir int. cafe varsa oradan temin edebilirsin.

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 11:44 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim en basinda soylim oyun ko gibi degil. evet bazi yonleri benziyor ama o kadar basit bir oyun degil. yani "al lvli tut itemi yallah cz" gibi bir olay soz konusu degil. uzun vadeli oynaman gerekiyor, belki de oyunu oynadigin bolumun tamaminda exp kasacaksin. ara sira pvp felan yapabilirsin ama sirf pvp mumkun degil gibi. daha dogrusu mumkun ama cok cok uzun sure lvl kasarak su an ki lvl limitine gelirsen.

ko dan sonra cok oynayan ve oynamak isteyen var su oyunu. bilmiyorum belki 1-2 gun sonra bu ne be diyip oynamayabilirsin yada hosuna gidebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle sikca sorulan sorulari felan bi oku bence. en azindan kafanda bu oyun neymis ne degilmis diye bi fikir olur. screen shots bolumu var mesela gorebilirsin orda birtakim seyleri.

char konusuna gelince onlarda anlatildi yada incelendi. bana kalirsa en iyi charlardan birisi full int sword.

son olarak savas felan yok. multi pvp anca guild arasi savaslar olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...