dory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 şimdi gidiyorum ben de, neden bilmem tırsıyorum sınavdan:) özdebir kayıtları başlamıs bu arada, banka kuyruk para yatırma olayları varmıs, kaydolan varsa genişçe yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 cıktım sınavdan simdi b.k gibiydi II.bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya bu toderlerin her sene sosyal sorularını zor sormak gibi bi fantezisi var bence sozel baya zordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 SOS - I zordu, onun di$inda iyi yaptim diyebilirim, turkce 28 tane i$aretledim bakalim in$allah bekledigim gibi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bu sefer zamanımı ii kullanamadım; normalde hep 30dk falan ayırabiliyodum boş sorulara. Şimdi fen-2'de acele etmek zorunda kaldım resmen. Sözel-1 bana da zor geldi. Baya bi boşum var, en fazla 23 soru çözmüşümdür söz-1den. Türkçe-1'in tamamını yaptım, mat-1'de 2, fen-1'de 2-3 boşum var. Fen-1'de biraz zorlandım denebilir. Ama sayısal 2 felaket :( Bu sınav hakikaten zordu baya. Sınavdan çıktıımda insanların zombi haline geldiini gördüm (dönen başımdan görebildiim kadarıyla tabi). Düşük puan gelcek büyük ihtimal :::(((888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Onumuzdeki denemelere bakacagiz artik =). O degil cevap anahtarlarini vermediler. Ona sinir oldum, bakamiyorum dogru - yanli$larima. A-2 Cvp anahtari olan PM yoluyla bana yollarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 haha kolpaya bak kesin yarın giriyorsundur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Asdads ben de bakamadım kitapçıımı aldılar :(((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya of neydi o fen2? zordu bence, ne biliyim moralim bozuldu, hiç birşey bişmedigimi düşnmeye başladım, depresyondayım, kendimi darkne$$'a vurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bi de arkadaşın teki "Abi fen-2 çok kolaydı ama çalışmadım off!" diye çığırtıyodu etrafta, itinayla uzaklaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 benim için dovseydin "selam, bu dori için" *çömk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kasmıs Allahsızlar 2. bolum berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Yok ya tello$la bugun girdik biz sinava, Yarin 1o:3o'da vereceklermi$ cevap anahtarlarini ben $imdiden bakmak istiyorum, heyecanlandim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ben de bugün girdim. fen bilimlerinde 65 falan yapıodum genel denemelerde, bunda max. 50 gelicek. kötü geçti anlıcanız. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kotu geçmesine üzüldüm de kendi adıma az biraz moral buldum, genelde zormuş sınav demekki, ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Valla lafı ağzımdan aldın. Fen2 resmen felaket benim. 8 doğru 5 yanlış gerisi boş :/ Allahtan bu sefer 1. bölüm iyi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ea1=265 ea2=240 finalin türkiye geneline gore 4 puan düştüm abi edebiyat zor ya ben ezberliyemiyom insayt'Inda ea1=236 oda 2 puan düşmüş oufff sonumuz ii olur işallah. ya bide bence bu fdd yıllardır aynı kalıpda soru soruyo hiç farklı tipte soru gormuyoruz tüm türkiye genelleri yanı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 tarih -cografya=dogru yok tarih cozmesem 270 oluyormus puan 263 suan uyuzlar [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 13:25 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ne zaman veriyolar sınav karnelerini? 16sında diye duydum da bi haftadan bile fazla bi süre o, kolpa haber gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 karneyi bilmiyorum, net hesaplattım ben rehberlikte 2 puan eksik fazla oynarsa belki, sonuc bu:( ben tarih cozemiyorum pufch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ben de fdd'nin sitesinde rehberlik bölümündeki puan hesaplama şeysiyle hesaplıyorum genelde de, gelen sonuçla hesapladıım arasında 2-3 puan oynama oluyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 karneler biraz gec gelir ya sonucta rehberlikcide aynı propgram var puanda cok küçük degişmeler belki olabilir rehberlikciye hesaplat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 En iyisi OSYM'ye hesaplatmak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan1989 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Benim ii geçmişti bu töder baktım herkes yazmış ben de yazayım dedim Sayısal 2 : 284 Sayısal 1 : 290 Eskişehir final olaraktan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ben de bi gün böyle -yüksek- puanlar alabilcem mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar