Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fdd dayanışma ekibi =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi gidiyorum ben de, neden bilmem tırsıyorum sınavdan:)
özdebir kayıtları başlamıs bu arada, banka kuyruk para yatırma olayları varmıs, kaydolan varsa genişçe yazabilir mi?
Mesaj tarihi:
Bu sefer zamanımı ii kullanamadım; normalde hep 30dk falan ayırabiliyodum boş sorulara. Şimdi fen-2'de acele etmek zorunda kaldım resmen.
Sözel-1 bana da zor geldi. Baya bi boşum var, en fazla 23 soru çözmüşümdür söz-1den.
Türkçe-1'in tamamını yaptım, mat-1'de 2, fen-1'de 2-3 boşum var. Fen-1'de biraz zorlandım denebilir. Ama sayısal 2 felaket :( Bu sınav hakikaten zordu baya. Sınavdan çıktıımda insanların zombi haline geldiini gördüm (dönen başımdan görebildiim kadarıyla tabi). Düşük puan gelcek büyük ihtimal :::(((888
Mesaj tarihi:
Onumuzdeki denemelere bakacagiz artik =).
O degil cevap anahtarlarini vermediler. Ona sinir oldum, bakamiyorum dogru - yanli$larima.

A-2 Cvp anahtari olan PM yoluyla bana yollarsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
ya of neydi o fen2?
zordu bence, ne biliyim moralim bozuldu, hiç birşey bişmedigimi düşnmeye başladım, depresyondayım,
kendimi darkne$$'a vurucam
Mesaj tarihi:
ea1=265
ea2=240 finalin türkiye geneline gore 4 puan düştüm abi edebiyat zor ya ben ezberliyemiyom
insayt'Inda ea1=236 oda 2 puan düşmüş oufff sonumuz ii olur işallah.

ya bide bence bu fdd yıllardır aynı kalıpda soru soruyo hiç farklı tipte soru gormuyoruz tüm türkiye genelleri yanı ya..
Mesaj tarihi:
tarih -cografya=dogru yok

tarih cozmesem 270 oluyormus puan 263 suan
uyuzlar

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 13:25 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...