Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Aynen, ben de 3 Nisan'da giriyomuşum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 arkadaşlar sapıttınız mı siz ya ? öss de kim sölücek peki önce soruları onu da kararlaştırdınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 onuda ayarlarız takma kafana :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 said: @Bodrumlu ; arkadaşlar sapıttınız mı siz ya ? öss de kim sölücek peki önce soruları onu da kararlaştırdınız mı ? Ben C.Tesi girecem sınava ;) ŞŞşştt! Çaktırma... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 öss ye 10 gün once alacaklar beni p.s insight benden once yazmıs lol üstümdeki msgı okumuyorum ama olsun ehe [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 13:39 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Demek tum suclular ayni tip cevaplar veriyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hani söylemicektik ya ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 $aka yaptigimizi saniyolardir, caktirmayin. `Hee hee bizde OSS cevap anahtari var, hemde 10 grup` :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 insayt cok yakışıklısın, hep hep sana hayrandım benseç! benseç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Gonu$ma len ! Coker virsene =) Dory, kitapciklari + cevap anaht. atmadin d!Mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 2 nisanda giriom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 öss 7 varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Pastörüze :) Sen msn'e gelsene :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 iyi bisi yapayım diyorum pztesiye oeh konular calıs calıs bitmiyo attım kendimi buraya eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 daaaaayt 3nisanda giriyomusum ben 2 nisanda gircekler msn/pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hayır bu konunun eğitim bölümünde ne isi var garbage lık konu.. geyik olur anca kendinizi kandırmayın..hayır en olmadı dersaneye verilen paraya yazık -.- kendi kendine soru hazırla çöz aynı şey.. öss dede sorarsın hocalara hacı bi kıyak geçde moralimiz yükselsin falan..yazık diorum sadece >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Oraya taşı bence sen. Mesela şey yapalım bi de; konser bilgilerini Knight Online bölümüne falan yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 garbagelik onca konu varken bence buna bidi bidi yapmasanız diyorum [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 00:44 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 pardon be drugrosh lol ne cok can yakmıs bu topic drugrosh abimizin sozunu dünleyelim zten insight actı bunuda gelsin sorarız kandırıyosun bizi diye neyse:)) dogru soluyo dersaneye verilen parayla neler yapılmazki wow oynanır dimi yane hatta ve hatta hic kasmadan lvl 60 karakter bile alınır heyt bea [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 12:40 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 12:41 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 dimi wow varken boş işler öss flm kasılmaz bu arada bende 2 nisanda giriyorum sınava öğlen sabah giren biri var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Herkes çıkmıştır şimdi sınavdan, gelmiştir eve. Di mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Threade laf eden arkada$i takmayin, gecer... Eee millet 2 nisan tayfasi nerde ? Ayip oluyo ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Bi de şimdi aklıma bi şey takıldı benim :P Koca hafta boyunca 1 kere bile bakmadım sınava hangi sınıfta girceeme. Cuma günü de dershaneye gitmedim. Sınıflara asılmış mıydı hangi sınıfta girilcee falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kagıt vermiyorlar mı size? bize verdiler de, en kotu durumda rehberlikçin bilir yani:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Adam telefon etti eve başarılar dilemek için, sordum hangi sınıfta girdiiimi; söylemedi. Kağıt da vermiyolar bize, müdüre geliyo "arkadaşlar grup numaranız hede" diyip gidiyo. Şimdi çıkıyom gidecem sınava. Kahrolsun yönetim :/ (gerçi geçen sene daha kötüydü :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar