Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fdd dayanışma ekibi =)

AthleT

Öne çıkan mesajlar

hayır bu konunun eğitim bölümünde ne isi var garbage lık konu.. geyik olur anca kendinizi kandırmayın..hayır en olmadı dersaneye verilen paraya yazık -.- kendi kendine soru hazırla çöz aynı şey.. öss dede sorarsın hocalara hacı bi kıyak geçde moralimiz yükselsin falan..yazık diorum sadece >.<
Sosyal ağlarda paylaş

pardon be drugrosh lol ne cok can yakmıs bu topic drugrosh abimizin sozunu dünleyelim zten insight actı bunuda gelsin sorarız kandırıyosun bizi diye neyse:)) dogru soluyo dersaneye verilen parayla neler yapılmazki wow oynanır dimi yane hatta ve hatta hic kasmadan lvl 60 karakter bile alınır heyt bea

[ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 12:40 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 12:41 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Adam telefon etti eve başarılar dilemek için, sordum hangi sınıfta girdiiimi; söylemedi. Kağıt da vermiyolar bize, müdüre geliyo "arkadaşlar grup numaranız hede" diyip gidiyo. Şimdi çıkıyom gidecem sınava. Kahrolsun yönetim :/ (gerçi geçen sene daha kötüydü :P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...