Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben bu fds'de rezil oldum resmen fen 1'den 11 yanlış, mat 2'den 30 net mi yapılır yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 seninle sınavı ortak yapalim o zaman, benim de say2 matematik 15 mi ne ama geometrisi ful hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ehhe :) oha bea alper :):) olm cevap anahtarı yap plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 valla bu sınavda naptım ben anlamadım. iki bölümün de geometrisi full, fen2'im fen1'imden daha ii; coğrafya 1 boş, felsefe full falan. çok şaştım bu sınavda. arka bahçede oynaşan kedilerin ve korna çalıp kavgaya tutuşan elemanların canları saolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 eee alper cevap anahtarı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 insayt sınavın cevap ahantarı kalmamıs yahu bulamadım öğrenci işlerinide inmek istemiyorum .] dershane basından beri kimlik cart curt istiyorlar her gun polemik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 abi acilen B gurubu lazım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu cumada 6.yı oluyoruz :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ehühüe *göz kırpar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 biz bugun genel oss5 i olduk cok zor deildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ÖSS-5'i olduk isteyenlere cevap anahtarları verebilirim. Bu arada Finale Doğru'nun cevap anahtarını alalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 finale doğrular kalktımı ne bilmiyorum 5'ten sonra 6 olcaz yarın aksama yada cumartesi veririm cevap anahtarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Finale doğru değil mi Fin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 öss6 finale doğru olmuyoruz ne zamandır dün baktım kolilere :} öss 6 yazıyordu bugun oglen 1 gibi gircem işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben pazartesi giricem sanırım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 fdd sux *arkasına bakmadan kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya yok 5 e yarın girioz cevaplar cebimde 2 saat tel e yazmakla kasamıcam ya of zor gelio kendim yapcam heralde =) ilk 10 girerim ztn ya nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 başım çatlıyordu giremedim sınava pazartesi alır çözerim aksam veririm cevapları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 pazartesi ben de giricem alirsam yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Finale Doğru sınavına giren yok mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 5mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 eee biri pazarlik yapsın:) elimde b grubu cevap anatharı soru kitapcigi herbişe var, insayt efendiden ne isteyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 e benim neyim var ki :) dory aşığım sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 tamam tamam ikna oldum ayh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar