daverc Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 her muhabbetin sonu, eger yeterli süre uzatılırsa bi sekilde boka baglaniyo , mangalli rakili muhabbet ortamlarinda dahi.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sesu said: NİYE ne zevki var abi bok yalayan insan resimlerine bakmanın anlamıyorum ben yani hakkaten memeye bakıp ohş falan derim daha iyidir senin memeye bakıp ohş demen sende normaldir bir bayansın cnki yada 2 girls 1 cup olayını açmyım tamm neyse :S cocuklar duymasın yokmu bugn ya
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 shuTdoWnX said: iğrenç bişi midesinn bulanmasını isteyenler açsın pplx :S bariz ketçap.
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 said: senin memeye bakıp ohş demen sende normaldir bir bayansın cnki yada 2 girls 1 cup olayını açmyım tamm neyse cocuklar duymasın yokmu bugn ya ayıp ayıp
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kim actı bu bok muhaabbetini ya edik : mayhem dfsd
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 tamam bu erotik muhabbet kapansın ? bende bi sigara yakim gece uzun fdf
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 arayada şunu sıkıştırıp kaçayım ben asdasfg
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 şimdi sen son mesajı attığını zannediosun ama ben burdayım hala
Öne çıkan mesajlar