Araseptrone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 arkadaşlar, çok yakın bir dostum var. kızcağızı bir şerefsiz sürekli rahatsız ediyor. yok seni s.. cem fln, yok sen sokağa yalnız çıkma, takib ediyorum. aramalar, mesajlar. uyutmuyor sabaha karşı bile arayap uykusunda uyandırıyor. kız sürekli kapalı tutmak zorunda kalıyor telefonunu:( çok endişeleniyor. ben de çok üzülüyorum. ailesine de haber veremiyor. yardım edermisiniz acaba? o şerefsizin numarası var elimizde.. 05359286944.. insanlıktan nasibini almamış bu ucubeye ne yapsak bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 özel numara nasıl yapılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 burasi karakol degil arkadasim. ha bir de kisisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 savcılıga $ikayet edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 oha artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 karakolda aynaaaaaaaaavar.. mi? ben nezaretteyken görmedim :p sen dert etme emmeoglu biz hallederiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 havlayan köpek ısırmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 canni tam ben onu dicektim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 isirsada sevdiginden ısırır ..dert etme cocuk bişey yaparsa ...sevdigindendir abisi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ancalagan düzgün cevaplar ver abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 haklisin prawler ..pardonzz ama kişisele yolayin şu topigi bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 nejdet iseri, arkadaşına sor bakalım böyle birini tanıyor mu. hattın sahibi bu zat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 polise şikayet edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 merak ettim şimdi ne yaptın bir de haber versen bak bi sürü insan yardımcı oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bu benim numaraya ne çok benziyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ailesine haber veremiyo ne demek ya, kendi bisey yapiyo sanki. yoksa kendi bisey yaptigi icin mi haber veremiyo? cekindigi bisey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=173264 burada da benzer bir konu var. belki bağlantısı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 buraya açmakla çok yannış yaptın, şimdi bburdan da o adamı tehdit eden çıkacak, ve adam sizin yaptığınızı zannedicek ve kızın üstüne daha fazla gidicek. kim bilir belki de öldürecek. böyle tiplerle uğraşmamak lazım... kız arkadaşın her an ölebilir yani buraya açmk çok yannş bi fikir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 pek şaka kaldıracak bir konu degil gibi kanix? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kişisele aç bunları. benim hiç şeyimde değil mesela bu konu. konu dışına girince kişisel topikleri görmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 -cleglaw-, iğne ve çuvaldız. ayrıca uslüp ve adab. hiç değilse sessizlik. http://forum.paticik.com/konu.php?id=149191&syf=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 karakola gidilmesi en dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bak sımdı aricaksın onu diceksın ulan senın bimmele filan bole paso kufretcen sonra dicen lafla peynır gemısı yurumes erkeksen gelıp yaparsın dediklerını dicen. sonra kızada solucen yenı numara alcak. konuda burda bitcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 çunku magara adamısın ve anca kaba kuvvetle işler çözülür sanıyorsun. yaofgitallasen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ehueugh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar