Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 arkadaşlar, msn iyi hoş, hele plus süper hoş.. böle transparan vsva olaylar.. yannız plusta trojen falan olduunu duydum sağdan soldan, gerçek olabilirmi acaba? çünkü manyak gibi işlemci gücünü sömürüyo.. 1 gb ram + 2.8 celeron.. bazen yazdığım şeyler (böle hızlı yazıyorum) bi bakıyorum enee, 3 sn 5 sn sonra çıkıyo yazma ekranında fln.. bazen kastırıyo.. ilk açılışta maaşallahı var kitlicek sanıyorum bazen :) ben bu plusı kurarken öle reklam meklem kurulmadı beraberinde.. search bar vsvs hiçbişi kurulmadı paşa paşa kuruldu.. ama nie böle benim zavallı cpu mu sömürüyo.. boyundan büyük güç çekio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 msnplusta trojan yok. ayrıca bende öyle sorunlar yok p3 800mhz cpu var yani sömürmüyor gayet rahat her şeyi kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar