lorse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 arkadaslar worg ve dragon whelps i nerden alabiliriz ..blizzard comda yazmıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 worg için burning steppes de quest başlıyor sanırım brs içinden kopek yakalaman lazım. dragon whelps, yeşil olanları bılıyorum baya baya rare olarak swamp of sorrows dan dusuyor ufaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 wordu bilmiyorum ama whelp swamp of sorrows dan düşüyor ve düşme ihtimali 1/1000 falan. ben bir sıra denemiştim. 200-300 tane falan kestim hiç düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 6 ay onceden hatırlıyorum galiba redridge mountainstede vardı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ah lere baksana. satilio . bende dark whelp vardı 5g ye mi ne almıstım. soradan 100g oldu o ayrı tabii.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bende bombay var çok seviom valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 worg pup brsde den questle aliyosun, quest burning stepste, exotic pets gibi bisey adi. whelplinglerde whelplerden dusuyo, farkli renkleri var. badlandste, sosta filan,thottbottan bakiver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar