Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

128mb nvidia geforce fx 5200 (asus), performans "0"

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu ekrankartı var makindemde..
hitmen 3, swat 4, mafia, böööle uzayıp gidiyor liste...
hiçbirin adam gibi çalıştırmıyor. takılmalar, ağırlaşmalar.. anlamıyorum ki ben.. paket olarak aldım kartı, yani cd si kendi cd si ve driverı, celerone 2.8 var o da iyi, e ram desen fazla fazla var.. annamadım ben siz ne diosunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

ne yazık ki fx5200'ler ucuzluğu sayesinde çok popüler oldu. ancak kimse gerçek performansını önemsemiyor.
ilk çıktığında birçok dergi bu kartın "directx 9 yavaşlatıcı" diye adlandırıldığını söyledi.

buna rağmen bilgisayarcılar her müşterisine "en yeni kart bu, en iyi ekran kartı" felan diye tanıtıyor.
tabii gf 4 mx serisinden iyi, ancak gf 4 ti serisinden kötü :)

gönül isterdi gf7800 felan alalım. ama olmadı, gf5200 ile yetinmek zorunda kaldık.
fear, riddick, quake 4 gibi oyunlarda minimum ayarlarda bile zorlanmalar oluyor.
ekran kartının kutulu mutulu olması önemli değil, dandirik bi kart işte :p
Sosyal ağlarda paylaş

9 yıldır bilg kullanıyorsun ve 100 millik bi ekran krtı alırken gidip araştırma yapmamışsın. ona ok dileim hitmen 3 vb oyunlarla ilgili araştırma yapmamışsın ki hitman 3 un readme sinde en az hangi tarihin u.pdate ide yazar. oda olmadı official forumalra gidip bakmaz buraya hkam kesersin. kaç 9 yıldır kullanıodun dragonmax?
" bilgisayar kullanmak aga ben ekran karti wsatin alip taktim, aga ben wordde yazi yaziom hatta bak yazdirdim bile. aga bah internet " bilgisayar kullanmakla bilgisayar kullanıcısı olmak hacker la bicim eve gelen hacer arasındaki farktır.
Sosyal ağlarda paylaş

@bleda

hayır öyle bir "uyum/uyumsuzluk" olayı kesinlikle yok.
kartları fiyat performans olarak değerlendirip herhangi biri alınabilir.

ayrıca ekstra olarak, ati piyasada "son kullanıcı" kesime inip nvidia ile yarışmaya başladığından beri kesinlikle daha kaliteli.
şahsen 6600gt'sini satıp x800gt'ye geçmiş biri olarak, nvidia'nın kazıkçı zihniyetinden gına geldi zaten.

ati'nin uyumsuzluk diye algılanan şeyleri, nvidia'nın aptal dayatma teknolojileridir. ikis de farklı yöntemler izleyen firmalardır ve alışılmışın dışında bir detaya inince, insanlar "kart bozuk" derler. ama hayır öyle değil. dünya tarihinde ati ekran kartlarıyla sorunlu olduğu bilinen 3, 4 oyun var en fazla, onların da birer minik güncellemeleri var doğru işlemler için.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşım, onun ekran kartı ile alakası yok. buna uyum/uyumsuzluk değil "para verdik sponsor olduk, oyununa söyle de bizim ekran kartını tanısın" denir.
yapmayın etmeyin, böyle olur olmaz işlere gelmeyin.
sen milyonlarca dolar ($) harcayıp bir oyun yapacaksın, sonra "yok arkadaş ben sadece x markasıyla çalışırım" diyeceksin.

trackmania nations oynuyorum. resmen nvidia için yapılmış oyun.
ati x800gt ile oynuyorum, nvidia sahiplerinin aklı gidiyor grafikleri görünce...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...