Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arkadaşlar bu ekrankartı var makindemde.. hitmen 3, swat 4, mafia, böööle uzayıp gidiyor liste... hiçbirin adam gibi çalıştırmıyor. takılmalar, ağırlaşmalar.. anlamıyorum ki ben.. paket olarak aldım kartı, yani cd si kendi cd si ve driverı, celerone 2.8 var o da iyi, e ram desen fazla fazla var.. annamadım ben siz ne diosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kartın, eski bir kart ondan düzgün çalıştırmıyor oynamaya çalıştığın oyunlar bu karttan çok daha sonra çıktı gine de nvidia nın sitesine bir bak, yeni driverlar çıktı, sendeki cd dekilerden daha yenidir onları yükle sonra oyun detaylarını düşür, ekran boyutunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 fx5200 sıradan kartların en sıradanlarından birisi zaten. işlemcisi gf4 serisiyle belki yarışır, fx serisiyle alakası bile yok. dx9 desteği öyle oluyorsa helal olsun, saçmalığın daniskası. imkanın olursa hemen değiştir o kartı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ne yazık ki fx5200'ler ucuzluğu sayesinde çok popüler oldu. ancak kimse gerçek performansını önemsemiyor. ilk çıktığında birçok dergi bu kartın "directx 9 yavaşlatıcı" diye adlandırıldığını söyledi. buna rağmen bilgisayarcılar her müşterisine "en yeni kart bu, en iyi ekran kartı" felan diye tanıtıyor. tabii gf 4 mx serisinden iyi, ancak gf 4 ti serisinden kötü :) gönül isterdi gf7800 felan alalım. ama olmadı, gf5200 ile yetinmek zorunda kaldık. fear, riddick, quake 4 gibi oyunlarda minimum ayarlarda bile zorlanmalar oluyor. ekran kartının kutulu mutulu olması önemli değil, dandirik bi kart işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ama 100 miyona aldıydım.. :( alırken oha bile dediimi hatırlıyorum :( yani 100 miyonluk karttan adam olmazmı diosunuz :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dragon eger ben geforce 2 mx400 ile hitmen 3 ü o kadarda kötü olmayan bir biçimde oynayabiliyorsam bence senin kend ibilgisayar kullanma ayarlama yetenegine bi özeleştiri yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 blende bence sen önce büyüklerinle doru dürüst konuşmayı öğrenmen lazım.. 9 yıldır bilgisayar kullanıyorum.. sanırım senin yaşının yarısından daha fazla.. driverı u.pdate ettim sorun kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 vallahi 100 milyonluk karttan adam olmaz. üreticiler iyice çıldırdılar yıllar geçtikçe. vergilerinde etkisiyle "orta seivye" kartlar 200+ dolar. üst seviye 600+!!! senin fx5200 ise iki yıl öncesinin giris seviyesi kartı. :( ne yazık ki durum bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 iyi hoş da yaş muhabbetine girmişsin. madem cok büyüksün driver u.pdate etmeden niye yardım istiosun ? ayrıca snal ortamda kimsenin yaşına bakılmaz sen nerden biliosun ki belki onu diyen insan senden yaşlı ? insan olun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 "blende bence sen önce büyüklerinle doru dürüst konuşmayı öğrenmen lazım.. 9 yıldır bilgisayar kullanıyorum.. " http://sourtimes.org/index.asp?a=sr&kw=ben%206%20ya%u015f%u0131mdan%20beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kartı yenialdığım için driverının bu denli eski olacağını düşmemişti.. ayrıca internet ortamında herkesin yaşı birdir muabbetini yapanlarda %99,5 15-16 yaşında olanlardır.. acaba neden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 9 yıldır bilg kullanıyorsun ve 100 millik bi ekran krtı alırken gidip araştırma yapmamışsın. ona ok dileim hitmen 3 vb oyunlarla ilgili araştırma yapmamışsın ki hitman 3 un readme sinde en az hangi tarihin u.pdate ide yazar. oda olmadı official forumalra gidip bakmaz buraya hkam kesersin. kaç 9 yıldır kullanıodun dragonmax? " bilgisayar kullanmak aga ben ekran karti wsatin alip taktim, aga ben wordde yazi yaziom hatta bak yazdirdim bile. aga bah internet " bilgisayar kullanmakla bilgisayar kullanıcısı olmak hacker la bicim eve gelen hacer arasındaki farktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yeni kart alacaksan bence ati radeon al,lütfen atışmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya blenda hangi konuya yazı yazsan cıngar çıkıyor.. bi kes sesini ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 atişmayalım ok ta bence radeon almasin sonuçta oyun oynayanda bi insan ve ati lerin nvdia kartlara göre oyunlarda uyuzluk yaptıgını bilioruz onunda ötesinde ortalama-iyi kartlarda yakın fiyatlara sahip ati-nvidia larda nvidia larin performansi daha ii die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bende 14 yıldır kullanıyorum. iş mi bu şimdi? dövebiliyo muyum artık sizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 @bleda hayır öyle bir "uyum/uyumsuzluk" olayı kesinlikle yok. kartları fiyat performans olarak değerlendirip herhangi biri alınabilir. ayrıca ekstra olarak, ati piyasada "son kullanıcı" kesime inip nvidia ile yarışmaya başladığından beri kesinlikle daha kaliteli. şahsen 6600gt'sini satıp x800gt'ye geçmiş biri olarak, nvidia'nın kazıkçı zihniyetinden gına geldi zaten. ati'nin uyumsuzluk diye algılanan şeyleri, nvidia'nın aptal dayatma teknolojileridir. ikis de farklı yöntemler izleyen firmalardır ve alışılmışın dışında bir detaya inince, insanlar "kart bozuk" derler. ama hayır öyle değil. dünya tarihinde ati ekran kartlarıyla sorunlu olduğu bilinen 3, 4 oyun var en fazla, onların da birer minik güncellemeleri var doğru işlemler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 uyum/uyumsuzluk diye bir kavram direk olarak var diyemeyiz ama bu ati vs nvidia olayı performası etkiliyor bazı oyunlar best performace with nvidia derken bunu ati ile oynayınca tmm oynatır ama diğeri daha güzel oynatır yani var bence fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya arkadaşım, onun ekran kartı ile alakası yok. buna uyum/uyumsuzluk değil "para verdik sponsor olduk, oyununa söyle de bizim ekran kartını tanısın" denir. yapmayın etmeyin, böyle olur olmaz işlere gelmeyin. sen milyonlarca dolar ($) harcayıp bir oyun yapacaksın, sonra "yok arkadaş ben sadece x markasıyla çalışırım" diyeceksin. trackmania nations oynuyorum. resmen nvidia için yapılmış oyun. ati x800gt ile oynuyorum, nvidia sahiplerinin aklı gidiyor grafikleri görünce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cocuk gibisiniz ya(ki kiminiz gercekten cocuk belkide) 5200 benimde kartim nba live 2004 le simcity 4 den baska oyun oynamadigimdan problem yok. Ama yeni oyunlara yetmiyor tabi. o yuzden sana upgrade yollar i gozukuyor bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben geçen fx 5600 ümü verip radeon x700 aldım sizce iyi mi etmişim kötü mü tabi 6600gt alcaktım ge force ama param yetmedi 60 ytl daha pahalıydı o ben de x700 alayım he mde ilk defa bir radeon kart almış oldum sizce nasıl bir seçim yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 x700 güzel bir karttır. fx5xxx serisini de sallar zaten. iyi tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 x700 güzeldir ama madem fiyat olarakta konuşuyoruz 5500 al gayet ucuz şu an piyasada tüm oyunları rahat oynuyorum öyle hayvan bir makinemde yok. yani abartma bunlar hep :) ha para kıyacasanda 6600 gt al üstüne tanımam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 6600gt mi? şu tarihte insanlara "o kartı alın" demek saçmalamanın önde gidenidir... =) x800gt aynı fiyata katlar 6600gt'yi, bitirir...bir kere 6600gt 128 bit karttır. sadece bu yüzden bile öldü gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar