SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 süper süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bu film aşırı eski değil mi ben cine5in şifreli dönemlerinde fln izledim die hatırlıom 2000gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 eski olsa bilem, halen onun gibi bir film çıkmadı.. konusunda tek! süper bi film.. ölmeden önce seredilmesi gereken filmler arasında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 it's true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 he bi de 9 senelik film onu da dip nota sıkıştıralım. sonu en iyi filmlerden biridir bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 cok kere daha izlenebilicek film umarım seslendirmeler güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 müthiş bir film ,ayrıca taptığım 2 adam olan keanu reeves ve al pacino'nun oynaması da ayrı bi güzellik,bi de bonus olarak charlize theronumuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 aha topic acma hevesiyle gelmiştim ki açilmış:) izlemeliyim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 çoğu sahne kesilecek..hadi aradaki keanu 'nun sevişme sahnelerinin filme etkisi olmazda , en son sahnede sunak'taki sahnenin kesilmesi filmin sonunu "wtf??" yapar..orayı nasıl sansürleyecekler merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hala başlayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 oha..keanu'nun dublajı 15. yasındaki cocuk tarafından yapılmış sanırım..iğrenç..baştan mahfetmiş filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 o dublaj nedir abi ya oeh migdem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sahnelerden yine az kesmişler ama filmin orjinal vcd'sindeki dublajı neden kullanılmamış hiç anlamadım..bence o kusursuzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 film kusursuz evet hele ki o babasının oldugunu ogrendıgı zaman kı odadakı sahne mükemmel ama evet dublajdan bende öğk getrdim yane :p çocuk konusuyomuş gibi hebeleehühübüeübeühüebüe gibi bi ses tonu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 her şey keanu reeves'in bir anlık hayâle dalmasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar