KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Eskiler bilir 4x4 fanı ve yılmaz savunucusu olmama rağmen,vergisi ıvırı zıvırı derken o kadar bezdirdiler ki bende vaz geçtim jipimden ve böyle birşey aldım çok sedan tedjübesi olan biri olmadığım için sizlerin yorumlarını sorayım dedim. Efendim kendisi bir 2001 Model Opel Omega 2.5 v6 ,asıl resimlerini çekmedim ama işte altta gördüğnüzün tıpkısının metalik grisi :) Telefon (Hazırlık) Deri koltuklar Sis farı Alarm Klima Hava yastığı yolcu Elektrikli yan aynalar Elektrikli camlar Sunroof Hidrolik direksiyon Isıtmalı koltuklar CD çalar Radyo/kaset Xenon far Merkezi kilit ABS Elektrikli hafızalı koltuklar Hava yastıkları yan Yol bilgisayarı Turbo Hava yastığı sürücü Alaşım jant Resimler: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 selam, turbo? 2.5 v6 omegada turbo yoktu diye biliyorum. güzel araba, hayırlı uğurlu olsun :) beğendim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 walla benimde bildiğim kadarıyla yok :) özelliklerine yazmışlar ama yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kaç para bu aygıt? [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 13:48 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 walla çok geniş bir fiyat tablosu var alslında donanımından durumuna kadar 23-33 arasında gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hayırlısı olsun , kazasız belasız kullanman dileğiyle (bu araba deli yakar ya..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 deli deli yer bu benzin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kazasız belasız güle güle kullan. 2.5 lt diyince alfa 156 aklıma geldi. fiyatlar yerlerde valla. 2000 üstü arabalar ölü fiyata gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 benzini içer bu üzerine devirdaym yapar tekrar içer :p hayırlı olsun kazasız belasız kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 iyi de 4x4 kullanan ve bunda inat eden biri zaten benzinden geçmiştir. 2.5 araba kullansa da bence koymaz :) hayırlı olsun, güle güle kullan. (araziye maraziye sokma da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hepiniz öncelikle sağolun,benzin konusunda ise cafein'nin de dediği gibi eski arabama göre bu daha ekonomik gelecek zaten bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hayirlisi olsun kazasiz belasiz kullanman dilegiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hayirli olsun cok guzel secim omega. gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kazasız belsın kullanmak nasip olsun :) benzinnnn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar