myster1o Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 mrb arattım okudum ya eksik bilgi var ya da ekimden kalma eski bilgiler bende 128k ultratv kablo net var ama bunu evdeki 3 yere dağıtmak için evi delik deşik edip ethernet kablolarını dolandırmam gerekio, ki benim makinem dısında girilmesi için benim makineyi açmak gerekiyo vs vs. babam adsl alalım dio (kendisi çakmaz). 512k kotalı düşünüyoruz. kablonet mi iyidir adsl mi şu an ki durumum için (wow oynuyorum, bi de surf-msn) ayrıca kotalıda 3gb dusundum. oyun, mp3, film indirmek için okulun bağlantısını kullanıyorum (sabancı ftw). wow oynamak ve surf için yeterli olur mu? son olarak da modem olarak ne tavsiye edersiniz. 3 farklı odaya dağıtacağım için wireless olacak, ama kendi makineme ethernetten giricem. fiyat çok sorun değil 150 civarı birşey olabilir. airties 210 adsl2 diyolar nasıldır iyi midir geçmişte mi kaldı ve en iyisi nedir? şimdiden eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 okulda kalmiyosun heralde,sadece wow aynicam dersen sorun olmamali kotali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yok şerefsiz sabancı yurt verse kalacam da :/ o zaman 3gb kotalı alırım sorun olmaz heralde zaten okl da basladı fazla oynamıcam diğerleri hakkında?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 seçtiğin modem bence iyi. tabi başka tavsiyeler de çıkar :p. adsl iyidir iyi yeter sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar