Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir gurbetçinin hali

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

eh.. nasıl başlasam yıl 2001 lise 1 de olaylı bir biçimde ülkemden ayrıldım canım sıkkın eindhoven da ing eğitim veren bi liseye yerleştim bu liseye gelmeden önce uluslararası öğrenci belgem çıkmadığı için 1-2 hafta sadece okul kapısından baktım ve içerdekilere türkçe bigün bende orada yanınızda olacam gibi ezik bi emrah lafı ettimm neyse neticede kayıt oldum herkes ilk günler dalga geçti daha sonra bi kaç kişinin burnu kırılınca bana artık farklı gözle bakmaya başladılar okulumu bitirdiğimde sene 2003 tü diplomamaı alır almaz ülkeme dönecektim fakat dönemedim burada amcamlarla kalmak zorunda kaldım çünkü annemlerde tatildeymiş.daha sonra çalışmaya başladım bi süpermarkette reyon görevlisi olarak daha sonra reyon şefliği şu anda haala reyon şefiyim şimdi gelelim birazcık yaşadıklarıma daha doğrusu geleceklere tavsiyelere
-asla gelipte kendinizi kaptırmayın ortamlara alışıp paranızı pulunuzu herşeyinizi kaybedersiniz
-burada uyuşturucu ex ve diğer maddeler serbest o yüzden kaptırmayın kendinizi bi dönem ex e alıştım bırakmam klinik tedavi sonucu gerçekleşti
-asla insanları eşcinsel yada lezbiyen diye yargılamayın yada en azından etrafınızdakilere anlatmayın çünkü anında ırkçı diye toplumdan soyutlarlar sizi aman dikkat derim
-iş çok kolay bulunmuyo fakat patronlarınız sizi fazlaca haşlar sakın kızmayın onlara yoksa hmn kendinizi kapı dışında bulursunuz
-yolda size lö lö yapan bi hollandalıya direk dalın mutlaaka oradan bi türk size yardım eder ...şimdilik bunlar daha sonra aklıma geldikçe yazarım eklerim buralara sorunuzda varsa alırım bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

ya niye seni bu ilgilendiriyoki abi çok mu istiyosun türkiyede satılmıomu pff ztn çok çektim o meletten okuduysan yazdım klinik tedavi gördüm die ama genede merak ediosan söliim extarata diye vardı 15 euroya 3 tane satılıodu ben saat akşam 10 gibi içerdim sabah saat 6 ya kdr şuursuzca dans ederdim ertesi gün akşam saat 9 gibi uyanırdım yani çok kötü günlerdi çookk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...