heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 eh.. nasıl başlasam yıl 2001 lise 1 de olaylı bir biçimde ülkemden ayrıldım canım sıkkın eindhoven da ing eğitim veren bi liseye yerleştim bu liseye gelmeden önce uluslararası öğrenci belgem çıkmadığı için 1-2 hafta sadece okul kapısından baktım ve içerdekilere türkçe bigün bende orada yanınızda olacam gibi ezik bi emrah lafı ettimm neyse neticede kayıt oldum herkes ilk günler dalga geçti daha sonra bi kaç kişinin burnu kırılınca bana artık farklı gözle bakmaya başladılar okulumu bitirdiğimde sene 2003 tü diplomamaı alır almaz ülkeme dönecektim fakat dönemedim burada amcamlarla kalmak zorunda kaldım çünkü annemlerde tatildeymiş.daha sonra çalışmaya başladım bi süpermarkette reyon görevlisi olarak daha sonra reyon şefliği şu anda haala reyon şefiyim şimdi gelelim birazcık yaşadıklarıma daha doğrusu geleceklere tavsiyelere -asla gelipte kendinizi kaptırmayın ortamlara alışıp paranızı pulunuzu herşeyinizi kaybedersiniz -burada uyuşturucu ex ve diğer maddeler serbest o yüzden kaptırmayın kendinizi bi dönem ex e alıştım bırakmam klinik tedavi sonucu gerçekleşti -asla insanları eşcinsel yada lezbiyen diye yargılamayın yada en azından etrafınızdakilere anlatmayın çünkü anında ırkçı diye toplumdan soyutlarlar sizi aman dikkat derim -iş çok kolay bulunmuyo fakat patronlarınız sizi fazlaca haşlar sakın kızmayın onlara yoksa hmn kendinizi kapı dışında bulursunuz -yolda size lö lö yapan bi hollandalıya direk dalın mutlaaka oradan bi türk size yardım eder ...şimdilik bunlar daha sonra aklıma geldikçe yazarım eklerim buralara sorunuzda varsa alırım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ex kac paraydı?(ciddi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kusura bakma bab okumadım uzun geldi bu saatte.. özet geçebilirmisin pls ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 nasıl bişey istersen mesela benim hatırladığım kadarıyla en son 15 euro ya süper bi şey vardı adını tam hatırlayamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya adam gurbete gidersenz şunu yapın bunu yapmayın fln giblerinden tavsiyelerde bulunmuş maddeleri oku bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tanesi deme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya niye seni bu ilgilendiriyoki abi çok mu istiyosun türkiyede satılmıomu pff ztn çok çektim o meletten okuduysan yazdım klinik tedavi gördüm die ama genede merak ediosan söliim extarata diye vardı 15 euroya 3 tane satılıodu ben saat akşam 10 gibi içerdim sabah saat 6 ya kdr şuursuzca dans ederdim ertesi gün akşam saat 9 gibi uyanırdım yani çok kötü günlerdi çookk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 akşam layer cake i izledim :d ilgimi normal karşıla .. okudum ..kotu gunler gecirmişsin :s gecmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ama size yaşayan olarak tavsiyem ex in uyuşturucudan hiçbi farkı yok sadece ağızla alınıo o kdr kafan dönüyo hiçbişey aklına gelmio çatal gıcırdasa dans ediosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 auhuehea ot ictimide gulmeye basladimi durduramion kendini x] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hiç denemedim onu sigara içmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bende icmiorum denemis bulunduk zmninda iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sen gelsene buraya bana benziyosun biraz ama sıkı kavgacı olman lasım ben çok adam dövdüm çok ağzım burnum kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yok abi isim olmaz kavga filan ben kendi halimde takiliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 valla benim tek felsefem ya bayıltana kadar döv yada bayılana kadar diren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hehe iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ya valla bu kavramı iicene yerleştir kafana çünkü burada çook haksızlığa uğradım ama hiç bi zaman hiç kimseyde eywallahım olmadı söliim sakın hiçbir kimse kimsenin eywallahıyla iş yapmasın çünkü ucunda siz kaybedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 beni burada arama anne ben gurbette degilim gurbet beniiiim icimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kişisele mi açılsaydı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar