Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 taş rezzer ..

_FaTaL_Tr

Öne çıkan mesajlar

tabiki var .
oncelikle 30 tane tas alin. sonra samimi oldugunuz bir arkadasiniza 1 tas almasini ve merc. acip tezgaha koymasini soyleyin. ardindan 1 coinsten cekin tasi
inventoryde 31 tane tas oluyor ama farkli kutucuklarda. arkadasinizdan aldiginiz 1 tasi sol tarafa kalan diger 30 tasi ise sag tarafa koyun..boylece odun rezzerlerdan kurtulmus oluyorsunuz.. yani rezzer 4 tasa kaldirmaya calistiginda 1. tasi goruyo ve kaldiramiyor ..asil 30 tas. rezzeriniz geldiginde o 1. tasi yakarsiniz ve rezzer geriye kalan diger 30 tasi gorur.
biraz karisik anlattim ama anlayin iste olay boyle gelisiyor :d
Sosyal ağlarda paylaş

buna bi çare yok :)
bende 4 taş kurbanıyım
adamı çagırdım 30 taşa geldi salak 4 taşa kaldırdı :))
dedim neden 4 taşa kaldırdın
adamın dedigi laf şu ^^valla skillerin hangisini ne oldugunu bilmiyodum şansına 4 taş cıktı ^^ :d
ondan sonra adam diyo dur bende yatıyım ödeşelim :d
koptum ben yaa
Sosyal ağlarda paylaş

resserlerde artık para alıyorlarmış:)
resser charla eslanta girmiştim. hasbel kader birisine rastladım resslenmeyi bekleyen. adam ne kadar dil dökmüşse başkalarına, ben gelince direk para veririm kaldırırmısın dedi :) ne hallere düşmüş resserlik
4 taş mevzusunda da premium varsa 4-30 pek farketmiyor. geçen czde kule çaktı yattım :) a3 geçtim bekledim birisi kaldırsın diye. 4-30 farketmez allahtan 30 kaldırdı.
ben cz de yada savaşta ressleyenlere kıl oluyorum. zaten giden np gitmiş birde taş masrafı çıkartıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı rezler var aradaki konusma söyle:

-resmisin
-evet
-kaç taş
-30 taşa
-kaldırırmısın beni ?
-item yada para yoksa olmaz
-tamam kaldır vericem ama 30 taşa ok
-olmaz önce para yada item
-ölüyüm nasıl veriyim malmısın sen :d

vs vs
salak bunlar yaf :d

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 15:30 tarihinde, MiLiTaN_44 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

dün czde barkkirra çıktı,neyse kesiyodum buffım bitti,paper asas olduğumdan zorla canını %80 indirdim,::cam:: isimli bir asasin(adı batsın),bana trade atmaya başladı ve ben yattım orda....respawn çalışmadı:(
ok'a basmadım a3-a2- ve a1 serverlarında respawn scroll çalışana kadar gezindim..en sonunda kalktım %1 gitti(=1.6milyon exp.)...scrola güvenmeyin!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

naytonnayn abi sana 4 taş vurunca adam eğer taşları maus ile tutuyosan ne taşlara nede sana dicem ama ko kapat yazdığı için sana bişi oluyor ... bu olay npc lerdede var aga mesela tam lag anında sundriese item sat o an kapat yazısı çıkıyor girdiğinde ise sattığın item orada kalıyor benim dediğim bu .........................
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiye dek sadece bir kişi ( o da türk değildi) ben yerdeyken, pm den "10 taş ister misin" diye sormuştu. o an pc başında olmadığımdan yanıt veremedim. ve adam da kaldırmadan gitti.
biz şöyle bir çözüm bulduk; benim 30 taş rezzer bir charım var. arkadaşlardan biri yattığında hemen s.elect char yapıp ikinci charla oyuna giriyor. beni buluyor. yattığı yere götürüyor, diğer charla tekrar giriyor. böylece kimse gelmeden ben hemen onu kaldırmış oluyorum 30 taşa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...