_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 beyler adamlar istediği gibi taşla kaldırabiliyor bunun bi çözümü yok mu ? mesela aramızda 30 taşa kalkması gerekenlere bazı rezzerler 4 taş vuruyo artık ne diyebilirim bunlara taşları kitlemenin falan bi yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tabiki var . oncelikle 30 tane tas alin. sonra samimi oldugunuz bir arkadasiniza 1 tas almasini ve merc. acip tezgaha koymasini soyleyin. ardindan 1 coinsten cekin tasi inventoryde 31 tane tas oluyor ama farkli kutucuklarda. arkadasinizdan aldiginiz 1 tasi sol tarafa kalan diger 30 tasi ise sag tarafa koyun..boylece odun rezzerlerdan kurtulmus oluyorsunuz.. yani rezzer 4 tasa kaldirmaya calistiginda 1. tasi goruyo ve kaldiramiyor ..asil 30 tas. rezzeriniz geldiginde o 1. tasi yakarsiniz ve rezzer geriye kalan diger 30 tasi gorur. biraz karisik anlattim ama anlayin iste olay boyle gelisiyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @xtreme_chill o olay bi yama ile kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 buna bi çare yok :) bende 4 taş kurbanıyım adamı çagırdım 30 taşa geldi salak 4 taşa kaldırdı :)) dedim neden 4 taşa kaldırdın adamın dedigi laf şu ^^valla skillerin hangisini ne oldugunu bilmiyodum şansına 4 taş cıktı ^^ :d ondan sonra adam diyo dur bende yatıyım ödeşelim :d koptum ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bence en yakın zamanda buna bi çözüm getirilmeli. mesela rezz, adamı kaldırırken adama kalkmak ister misin die soru filan gelebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 4taş ın tek çaresi respawn scroll başka ne yaparsan yap kurtulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 respawn scroll da 4 taş resser işini görmüyo mu yoksa ben mi yanlış biliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 resserlerde artık para alıyorlarmış:) resser charla eslanta girmiştim. hasbel kader birisine rastladım resslenmeyi bekleyen. adam ne kadar dil dökmüşse başkalarına, ben gelince direk para veririm kaldırırmısın dedi :) ne hallere düşmüş resserlik 4 taş mevzusunda da premium varsa 4-30 pek farketmiyor. geçen czde kule çaktı yattım :) a3 geçtim bekledim birisi kaldırsın diye. 4-30 farketmez allahtan 30 kaldırdı. ben cz de yada savaşta ressleyenlere kıl oluyorum. zaten giden np gitmiş birde taş masrafı çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 aklıma bişi geliyor ama bilmiyorum siz genede bi bakın : şimdi 4 taşa kaldıracak ya adam biz inv. den taşın üzerine mause 1 ile basılı tutup taşı havada bekletirken 4 taş resser wurulduğunda ko hata verir diye düşünüyorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 fatal,hierapolis'in lideri misin? fikrin çok zekice helal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yok ölesine oynuyom ama bu sorun sundriestede oluyordu oradan aklıma takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 denemek lazım bu taktiği bi ara .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bence taşın eksilir oyunda kilitlenmez potları aynı şekilde tut ve bir pot kullan, kitleniyormu gör aynı mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bazı rezler var aradaki konusma söyle: -resmisin -evet -kaç taş -30 taşa -kaldırırmısın beni ? -item yada para yoksa olmaz -tamam kaldır vericem ama 30 taşa ok -olmaz önce para yada item -ölüyüm nasıl veriyim malmısın sen :d vs vs salak bunlar yaf :d [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 15:30 tarihinde, MiLiTaN_44 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 dün czde barkkirra çıktı,neyse kesiyodum buffım bitti,paper asas olduğumdan zorla canını %80 indirdim,::cam:: isimli bir asasin(adı batsın),bana trade atmaya başladı ve ben yattım orda....respawn çalışmadı:( ok'a basmadım a3-a2- ve a1 serverlarında respawn scroll çalışana kadar gezindim..en sonunda kalktım %1 gitti(=1.6milyon exp.)...scrola güvenmeyin!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 naytonnayn abi sana 4 taş vurunca adam eğer taşları maus ile tutuyosan ne taşlara nede sana dicem ama ko kapat yazdığı için sana bişi oluyor ... bu olay npc lerdede var aga mesela tam lag anında sundriese item sat o an kapat yazısı çıkıyor girdiğinde ise sattığın item orada kalıyor benim dediğim bu ......................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 şimdiye dek sadece bir kişi ( o da türk değildi) ben yerdeyken, pm den "10 taş ister misin" diye sormuştu. o an pc başında olmadığımdan yanıt veremedim. ve adam da kaldırmadan gitti. biz şöyle bir çözüm bulduk; benim 30 taş rezzer bir charım var. arkadaşlardan biri yattığında hemen s.elect char yapıp ikinci charla oyuna giriyor. beni buluyor. yattığı yere götürüyor, diğer charla tekrar giriyor. böylece kimse gelmeden ben hemen onu kaldırmış oluyorum 30 taşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar