PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arklar ben knight online oynodum en sonunda wow a geçiim dedim we arkadaşların oynadıı gibi bi hack serverda oynamaya başşladım yani wowstatus.netten server seçip oynadım ööle deim şu ana kadar trade atmayı skill açtırmayı falan öörendim :d quest sistemi hakında fazla bilgim yoq sorular; 1-hack serverda oynamanın dezavantajları? 2-human mage ile oynuoorum önerebileceğiniz bi sınıf we class warmı? 3-terimler sözlüğü gibi bişiler warsa send meee yazdıklarınızdan hiçbişi anlamıyorumda :d yardımcı olursanız sewinirim arkadaşlar cwplarınızı bekliorum haa bu arda server adı enigma yeni açılmış fun server sizce nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dont help ok men ty for all :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hack serverda oynama , hiç başlama daha iyi verdiğin emeğe yazık olur hack serverda oynarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 normal serverda oynamak ne kadar we ne yapmam gerekio?oyunu mu lmam gerekio yoqsa başka bi ücretmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 oyunu alıcakın 100 milyon gibi bi civara sonra her ay 14 dolar gibi bir para vericeksin hiç alma sen daha ii bağımlılıkda yapıyormuş ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 almıcam zaten hack serverınd neden emeğim boşa gider açıklarmısınz lütfen?server kapanıyomu?noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bilmem hiç oynamadım orda.ama duyduğuma göre siliniyrmuş karakterler iki de bir falan. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 20:51 tarihinde, Farinal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 server kapanabilir, durduk yere ban yersin ne oldugunu anlamazsın, her skill çalışmaz, oynanabilirlik açısından milyonlarca fark olacaktır, orjinal serverda binlerce kişiyle beraber oynamaktansa kaçak serverda 3-5 kişiyle oynarsın bir zevk alamazsın. ayrıca bu forumlarda kaçak serverlar hakkında yardım verilmez, tavsiye edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ko oyna. wow kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 evet wissy ye katılyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 selam baba, kanka ben basladim hic sarmiyo. kasma kendini parana yazik, ko gibisi yok baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 free serverlar yasal değil ve blizzard ın çok pis bi yaptırım gücü var. hatta sen o serverda oynarken suç işlemiş gibi bişi oluosun. bsa ile anlaşırlarsa bi gün evine gelip 2 yıl hapis cezası alabileceğin bir yola sokabilirler seni. bide orda cok bug var skiller çalışmıo, oyunun %2-3 ünü oynamış gibi bişi oluosun. öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 aga burda item dupe falan olayları yok yalnız hoju Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 <<<<<<<<<<<<<<< +++++++++++++++++++ spike /town ko dewam et sen boşver wowu biz oynarız senın yerıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hoja boşver wow çalınıt pirest falan hepsi kodan,parana yazık,ko uber,hem bleş hem güel,hem hekes trk anlıon hersei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ya sendit.com'dan kargo dahil 50 milyona alıyosun. d&r'dan falan kazık yemeden... her kuruşuna değer oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 davşan kesemicen sonra ss koyacan foruma.hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hem wow a seçme ve yerleştirme sınavlarına falan hazırlancan, gircen, kazancanda bi sürü işi var sen en iyisi ko ya devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 knoxville çok güzel özetlemiş bence de. eğer oynayacaksan bu oyunu adam gibi official serverında oyna, yoksa bir anlamı yok. gidip 3-5 kişiyle oynayabileceğin bir oyun değil wow. ha eminim oynadığın serverda değişiklikler yapılmıştır daha az kişiyle oynanabilir hale getirmek için ama bütün esprisi kaçmış olur zaten. ayrıca wow itema dayalı bir oyun her class için, yarın öbürgün oynadığın serverın gminin kankası gelip seni tek vuruşta aldığında üzülürsün emeklerine. server ne zamana kadar kalır, ne kadar senin accountun kaybolmaz falan ayrı tabii. oyunun ücreti türkiyeden alır ise 90-100 ytl gibi, ama senditten (www.sendit.com) sipariş verir ve 10-15 gün beklersen 50 ytl gibi alman mümkün. aylık ücret de yaklaşık 20 ytl, ama evet her kuruşuna değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hack serverlarinda dunyaca bar health dolmaz mana dolmaz quest item dusmez ceset lootliyamassin.ko bir kere berbat bir oyun hicbir amaci yok grafikler milatten once kalmis bir oyundur.wowdan daha iyi olmasina imkan yok o para vermeyipde beles serverlarda oyniyan arkadaslarin fikridir.tavsiyemi sorarsan direk orjinalda basla 2 haftaya kalmaz cozersin oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 davsanlar varya wowda baskada bise yok onlarda kesilmiyor zaten . ko hala en kral oyun aynen koya devam. bakma bile diğer kılıclıkantırlara ko gibisi gelmedi gelmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 tabi o kadar berbat bir oyun dunyaya gelmz ve ko oyniyaniyanlarin yas ortalamasi baya dusuk.tek yaptigin yaratik kes level atla baska bir ozelligi yok direk ac.caliyorsun ama wowa parasi yetmez iste cocuklarin o yuzden koya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 oyunda eğlenmek istiosun herşeyi biran önce çözmeye çalışma kendin keşfetmeye çalış oyunun asıl amacı bu. senin için söylemiyorum ama oyunda bazen biran önce 60 oliim herkesi kesicem ağlatıcam aklını alıcam diyenler görüorum yazık yani üzülüyorum. bu oyun ego tatmini için oynayan oyunculardan çok çekio ben bunu etrafımdaki yeni başlayanlara hep sölemeye çalışıyorum sana özel bişe diil ama yazdıklarımı düşünürsen işin sonunda üzülmessin. sende benim gibi düşünüyorsan gidiceksin parasını verip alıcaksın oyunu ve hack serverda boşa vakit geçirdiğini anlıcaksın ama tersini düşünüyorsan hack serverda devam et orjinal serverların sana verebileceği ek bişey yokdur bence. şimdi bütün hack serverlarda oynayanlar gelip bana yüklenicek git al şu cdyide sana server tavsiyesi yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 wow'da iş yok sen ko oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 penthesilea pati § 23 şubat 2006, perşembe - 20:59 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- selam baba, kanka ben basladim hic sarmiyo. kasma kendini parana yazik, ko gibisi yok baba ------------------------------------------------------------------------ lol koptum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar